Site icon TLIFE

Οι δικές σας ιστορίες: “Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν, αλλά ούτε και χωρίς παιδιά.”

Beautiful young girl with relationship difficulties

Καλησπέρα κορίτσια.
Είμαι η Λένα και είμαι 25. Έχω μία σχέση 3 χρόνια με έναν άνθρωπο 38 χρονών που με αγαπά και αγαπώ πολύ.

Προς το παρόν έχουμε σχέση από απόσταση αλλά εδώ και κάποιους μήνες ετοιμαζόμαστε για συγκατοίκηση. Πριν 2 μήνες δυστυχώς μετά από δικά μου θέματα υγείας που με έριξαν πολύ ψυχολογικά, ανακαλύψαμε και ένα μικρόβιο στον προστάτη του φίλου μου που μετά από δύο θεραπείες δεν έχει φύγει (θα συνεχίσουμε σε νέο γιατρό σύντομα). Κάτι το οποίο εξασθενεί το σπέρμα του. Γενικά είμαι πολύ απαισιόδοξος άνθρωπος και με έχει καταβάλει ο πανικός.

Έχω σκεφτεί τη ζωή μου με αυτόν… έχω σκεφτεί να κάνω οικογένεια με αυτόν. Πλέον το μέλλον είναι αβέβαιο. Μετά από πολύ αναζήτηση και συζήτηση με τρίτους, δυστυχώς αυτό το μικρόβιο μπορεί να μη φύγει και ποτέ, ή αν φύγει μπορεί πολύ εύκολα να ξανά επιστρέψει.

Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου και χωρίς παιδιά. Θέλω να αρχίσω να σκέφτομαι πιο θετικά γιατί κάνω κακό σε αυτόν αλλά και στη σχέση μας.

Είμαι σε αδιέξοδο. Περιμένω τη γνώμη σας… Πείτε μου πως θα δρούσατε εσείς στη θέση μου.
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Λένα

© 2024 tlife.gr