Οι δικές σας ιστορίες: “Είχα μια σχέση με κάποιον πριν έξι χρόνια.”

Καλησπέρα…

Ντρέπομαι λίγο… αλλά θα βάλω τα δυνατά μου.
Είμαι η Κατερίνα και είμαι  37 χρόνων. Είχα μια σχέση με κάποιον πριν έξι χρόνια. Κολλημένη δεν θα το έλεγα, αλλά πιστεύω ότι έχω δώσει τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο. Ήμασταν 1,5 χρόνο μαζί περίπου, μια κρύο μια ζέστη.

Υπήρξε απόσταση λόγω δουλειάς από πλευράς του στη σχέση μας, αλλά όλα καλά. Μέχρι που ήρθε μια πολύ καλή φίλη και μου είπε ότι έχει γκόμενα -την τωρινή του σχέση. Φυσικά και χώρισα, μέχρι που τον είδα με τα μάτια μου.

Το πρόβλημά μου είναι ότι στέλνει ακόμα μηνύματα. Στην αρχή του χωρισμού έστελνε αισχρά μηνύματα ασταμάτητα μέχρι που έκοψε. Βέβαια, δεν απάντησα ποτέ. Αλλά, στέλνει πάντα στη γιορτή μου. “Καλημέρα. Χρόνια Πολλά, να χαίρεσαι το όνομά σου”. Πλέον τυπικός, αλλά αυτό εμένα με κολλάει, με πάει πίσω…

Ποιο το όφελος να στέλνει; Περνάει καλά και έχει αυτό που θέλει! Έτσι δεν είναι; Σεβασμός δεν νομίζω, θα ήταν κύριος πριν πήγαινε με άλλη. Οι φίλες μου εξαφανίστηκαν μετά από αυτήν τη σχέση. Βγάζετε συμπέρασμα; Εγώ όχι.

Τι θέλει;

Κατερίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αγαπητή μου Κατερίνα γεια σου. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι για αυτό που σου συνέβη και μας το λες συντόμως. Κάποιος άλλος πρέπει να ντρέπεται εδώ. Δεν αξίζει να ασχολείσαι και ούτε να μένεις κολλημένη με το παρελθόν. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα, σε απάτησε και έχει θράσος να σε ενοχλεί με μηνύματα. Κόψε του τη πίτα απλά. Γράψε του να μη σε ενοχλεί άλλο πια με αυστηρό τόνο. Απορώ γιατί σε πάει πίσω αυτός ο σάπιος. Κοίταξε μπροστά.

  2. Καλησπέρα Κατερίνα. Άρρωστος άνθρωπος είναι. Απλά πληγώθηκε ο εγωισμός του που τον παράτησες. Δε σε αγαπάει… Ένας άνθρωπος που σε σέβεται και σε αγαπάει δεν κάνει παράλληλες σχέσεις. Είναι καιρός να προχωρήσεις στη ζωή σου, έπρεπε να το είχες κάνει εδώ και πολύ καιρό… Άλλαξε νούμερο στο κινητό.

  3. μπλόκαρέ τον. Τι ελπίζεις δηλαδή; να τα ξαναβρείς μαζί του; Δεν υπάρχει περίπτωση. Ούτε τα είχατε ποτέ απο οτι κατάλαβα. Με την άλλη ήταν αυτός και σου έλεγε οτι τάχα έχει δουλειά. Ξύπνα.

  4. Αν βάλει κάτω τα νούμερα θα βγάλεις εύκολα συμπέρασμα. Εισασταν μαζι για 1.5 χρόνο πριν 6 χρόνια. Χωρίσατε επειδή σε απάτησε με αυτήν που είναι μαζί για τα τελευταία 6 χρόνια, αλλά συνεχίζει να σου στέλνει μηνύματα. Δεν έχει καμία σημασία γιατί σου στέλνει, απλά άλλαξε αριθμό ώστε να μην κολλάς.

  5. Καλημέρα Κατερίνα! Θα προσπαθήσω να απαντήσω με μια πιο ‘αντρική’ ματιά. Όποιος παίζει μια φορά, είναι κανόνας ότι θα ξανά παίξει. Είχε εσένα σχέση κι έπαιζε με άλλη, έχει άλλη σχέση και παίζει μαζί σου. ΟΧΙ δεν πληγώθηκε ο εγωισμός του! ΟΧΙ δεν σε θέλει πίσω! Τις προθέσεις του μπορώ να τις καταλάβω, απλά μπήκε σε ρουτίνα και ψάχνει πράγματα να την σπάσει (μη γίνεις εσύ αυτό το πράγμα). Θα μπορούσα να σου γράψω κατεβατά ολόκληρα για αυτή την κατάσταση (γνώριμη για πολλούς), αλλά θα επικεντρωθώ μόνο σε ένα πράγμα, σε σένα. Προστάτεψε τον εαυτό σου και μην αφήνεις κανέναν να παίζει με τα συναισθήματά σου! Γιατί όπως κατάλαβα ακόμα και τα πιο τυπικά μηνύματά του σε αναστατώνουν. Μη σπαταλάς λοιπόν ενέργεια και συναισθήματα για αυτή την κατάσταση. Κράτα τα, και που ξέρεις, εκεί έξω υπάρχει κάποιος άλλος που θα εκτιμήσει εσένα και τα συναισθήματά σου! Όσο για τις φίλες σου που εξαφανίστηκαν, απλά δεν ήταν ποτέ φίλες σου!

  6. Εκείνος θα έπρεπε να ντρέπεται που σε απάτησε, όχι εσύ. Και σα να μην έφτανε αυτό, παράλληλα με τη σχέση του, σου στέλνει τώρα μηνύματα, τα οποία κιόλας στην αρχή ήταν πολύ προκλητικά, απ’ ότι μας λες… Μου φαίνεται ότι είναι από τους άνδρες που δεν ξέρουν τι θέλουν. Μια ζωή θα μένουν ανικανοποίητοι απ’ όποια γυναίκα κι αν έχουν δίπλα τους, ακόμα κι αν αυτή είναι ιδανική. Προφανώς, έχει καταλάβει τι έχασε αφότου έφυγε, αλλά επειδή σκέφτεται μόνο τον εαυτό του, επιχειρεί να κρατά ανοιχτές τις προοπτικές μαζί σου, γι’ αυτό θέλει να σου δίνει ελπίδες ότι θα ξαναγυρίσει, νομίζοντας ότι εσύ είσαι τόσο απελπισμένη, που θα τσιμπήσεις. Όχι δα. Κοίταξε να τα ξαναβρείς με τις φίλες σου. Όσο είστε όλοι εν ζωή, ποτέ μα ποτέ δεν είναι αργά να πιάσεις έναν άνθρωπο και να του πεις “συγνώμη, μα ένιωθα έτσι και έτσι εκείνη την περίοδο, λυπάμαι που χαθήκαμε, έλα να ξεκινήσουμε από την αρχή.” Αν οι φίλες σου ήταν φίλες σου όντως και αξίζουν σαν άτομα, καμία δεν θα συνεχίσει να σου κρατά κακία. Έτσι θα νιώσεις καλύτερα, γιατί θα ξαναβρείς έναν κύκλο υποστήριξης και αποδοχής, θα ξανανιώσεις ζωντανή και θα σου φανεί πιο εύκολο να μην παίρνεις σοβαρά ό,τι μήνυμα σου στέλνει ο κάθε βλάκας. Δες το σαν spam και διέγραφε κάθε μήνυμά του. 😉 Καλή δύναμη. Είσαι πιο δυνατή απ’ όσο γράφεις και πιστεύεις!

  7. min trogesai me ta rouxa sou oti egine egine ,prosexe stin epomeni sxesi na exeis plano sxedio kai programa ,xreiazetai sigoura ipomoni i kathe prosopiki sxesi !

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More