Site icon TLIFE

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: “Έμαθα ότι είναι πάλι με την πρώην του… Τον θέλω πίσω. Τι να κάνω;”

Θα ήθελα τη συμβουλή σας… Θα σας τα πω από την αρχή.

Πριν δυο μήνες γνωρίστηκα με ένα παιδί. Δεν άκουγα καλά λόγια αλλά εμένα μου συμπεριφερόταν πολύ διαφορετικά, πολύ όμορφα.

Ήμασταν μαζί δυο μήνες, κάθε μέρα. Μηνύματα συνέχεια, ζήλευε ως ένα σημείο και μου έδειχνε ότι με θέλει. Με κοίταγε μες στα μάτια και όταν με κοίταγε πάντα χαμογέλαγε.

Υπήρχε όμως ένα θέμα. Η πρώην του, του έστελνε πολύ συχνά μηνύματα και εμένα δεν μου άρεσε αυτό κι έκανα γκρίνια, ενώ αυτός απαντούσε μπροστά μου και της έλεγε να μην τον ενοχλεί.

Πριν μια εβδομάδα όμως είχαμε ένα καυγαδάκι και δεν μου μίλαγε για δυο μέρες. Μέχρι που την τρίτη μέρα μου είπε “τέλος” χωρίς να πει το λόγο. Απλά ότι δεν θέλει. Και έμαθα ότι είναι πάλι με την πρώην του, που τα είχαν τρία χρόνια και ο ένας κεράτωνε τον άλλον. Και συνολικά ήταν χωρισμένοι εδώ και εφτά μήνες σχεδόν.

Τον θέλω πολύυυυ και τον θέλω πίσω. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και κάθε μέρα μου λείπει όλο και πιο πολύ. Τι να κάνω; Θα γυρίσει άραγε;

Κarkinaki94


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr