Site icon TLIFE

Οι δικές σας ιστορίες: “Ενώ ήμουν στις αρχές νέας σχέσης με τον Γιάννη, επικοινώνησε μαζί μου ο Μάκης.”

Photo of smiling young woman drinking first morning coffee in her bed, and reading online news on a smart phone

Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη γνώμη σας.

Πριν 3 χρόνια και για σύντομο χρονικό διάστημα έβλεπα τον Μάκη χωρίς δεσμεύσεις. Αφού είχαν περάσει αρκετοί μήνες και ενώ εγώ ήμουν στις αρχές νέας σχέσης με τον Γιάννη, επικοινώνησε μαζί μου ο Μάκης. Μου είπε ότι το πάλευε καιρό μέσα του να μου μιλήσει, πως έριξε τον εγωισμό του να το κάνει επειδή ήμουν από τις κοπέλες που έχουν χαραχθεί μέσα του και ένιωθε πιο άνετα.

Επειδή ήμουν στην αβεβαιότητα της νέας σχέσης, έκατσα και μίλησα μαζί του. Εκτίμησα την ειλικρίνειά του, του εξήγησα ότι είμαι αλλού, είχα μόνα όμορφα πράγματα να θυμάμαι και του είπα ότι μόλις είμαι ελεύθερη ξανά θα είναι ο πρώτος που θα τηλεφωνήσω.

Το δέχτηκε, σεβάστηκε τη σχέση μου και δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα. Από τότε στέλνει μερικές φορές μηνύματα, σε γιορτές και τέτοια, να τσεκάρει πώς είμαι και να μου δείχνει ότι ακόμη με σκέφτεται. Ολο αυτό με κάνει να νιώθω τόσο όμορφα, με κάνει να πετάω στα σύννεφα και να είμαι πιο σίγουρη για τον εαυτό μου από ποτέ!

Όποτε με πιάνει η παραμικρή αμφιβολία ότι δεν άξιζω σαν γυναίκα θυμάμαι τα λόγια του και γεμίζω αυτοπέθηση. Εν τω μεταξύ η σχέση με τον Γιάννη εξελίχτηκε και σοβάρεψε. Έτσι ήρθε η ώρα να πω στον Μάκη ότι πρέπει να με ξεχάσει και να μην ξαναστείλει.

Από τότε έπαθε εμμονή μαζί μου. Μου στέλνει μηνύματα σχεδόν κάθε μέρα. Άμα του απαντήσω αρχίζει να μου θυμίζει τις στιγμές που περάσαμε μαζί και να με διεκδικεί. Μου λέει ότι δεν μπορεί να με ξεχάσει κι ας πέρασαν χρόνια και προσπαθεί να μου εξηγήσει πόσο επηρεάζεται στην καθημερηνότητά του μόνο που με σκέφτεται. Μου ορκίζεται ότι μόλις δείξω την ελάχιστη αδυναμία θα τρέξει να με βρει για να το εκμεταλευτεί.

Δεν θέλω να χαλάσω τη σχέση μου με τον Γιάννη, οπότε δεν ξέρω πώς να χειριστώ την κατάσταση.

Anny

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr