Site icon TLIFE

Οι δικές σας ιστορίες: “Έχω εδώ και 3 μήνες μια ιδιαίτερη σχέση με έναν άντρα σχεδόν 11 χρόνια μεγαλύτερο.”

Woman riding in autumn

Γεια σας,
θα ήθελα να σας πω κι εγώ την ιστορία μου!!!

Έχω εδώ και 3 μήνες μια ιδιαίτερη σχέση με έναν άντρα σχεδόν 11 χρόνια μεγαλύτερο. Εγώ 27 αυτός στα 38. Όλα ξεκίνησαν για το ίδιο πάθος που έχουμε για τα άλογα. Γνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα και έτσι άρχισε να με καλεί στο μέρος που τα έχει. Πηγαίνουμε πάρα πολύ ωραίες βόλτες στο βουνό και πάντα μου δείχνει καινούρια μέρη. Συζητάμε για ώρες και γελάμε…

Κάθε φορά μετά με καλούσε σπίτι του μιας και είναι μακριά από το δικό μου και η περιοχή δεν ενδείκνυται για βόλτα έξω. Στην τρίτη φορά με φίλησε, στην τέταρτη κάναμε σεξ. Υπέροχο. Έχουμε πολύ ερωτική χημεία, το έχει πει και ο ίδιος. Τις δυο τελευταίες φορές κοιμηθήκαμε και μαζί και την τελευταία μου μαγείρεψε κιόλας. Είχαμε περάσει και από παρεξήγηση, μου είχε θυμώσει, αλλά μάλλον του πέρασε.

Μου αρέσει πολύ σαν άνθρωπος, είναι ευγενικός, έχει τρόπους, μου ανοίγει τις πόρτες να περάσω, είναι όμορφος (και οι δυο μας είμαστε εμφανίσιμοι), με φωνάζει πάντα με χαϊδευτικά, ποτέ με το όνομά μου. Στις αρχές με πήγαινε και πολύ κόντρα, τώρα όχι, μου μιλάει πιο σαν άνθρωπος.

Ο άνθρωπος έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα, πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στη δουλειά και τα ΣΚ καμιά φορά λείπει. Έχει ξέρω προβλήματα επίσης η διοίκηση και λίγο πιέζεται. Βρισκόμαστε στα ρεπό του τις Κυριακές μόνο. Και 2 φορές καθημερινή που το ζήτησα εγώ, αλλά δεν το επιδίωξα ξανά γιατί του φέρομαι όπως μου φέρεται, το άφησα για αυτόν.

Το πρόβλημά μου με τον τύπο που με κολλάει πολύ είναι στο πώς πρέπει να του φερθώ. Είναι πολύ σφιχτός όσον αφορά στα αισθήματά του. Δεν μου έχει πει ποτέ το παραμικρό, ούτε είναι ο τύπος του άντρα που λέει κοπλιμέντα. Μετά το σεξ μιλάμε αγκαλιά για ώρα. Δεν ξέρω πως μπορεί να με βλέπει ή τι σκέφτεται για εμένα, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για σχέση -ούτε για ελεύθερη.

Αυτό που με απασχολεί είναι αν θα έπρεπε να του μιλήσω ή να το αφήσω έτσι. Θα ήθελα να του πω ότι ίσως καμία φορά να με έβλεπε χωρίς την ιππασία και λίγο πιο συχνά, όχι δυο φορές το μήνα. Δεν ξέρω αν πρέπει να του μιλήσω μιας και με τη στάση του έχει τοποθετηθεί: είμαι μια κοπέλα που του εκπληρώνει δύο από τις επιθυμίες του, τέλειες βόλτες με τα άλογα και τέλειο σεξ. Μήπως θα έπρεπε να το σταματήσω; Ή να το αφήσω έτσι και όπως βγει; Δεν θα ήθελα σίγουρα να τον πιέσω, αυτά έρχονται μόνα τους χωρίς να βάζουμε ταμπέλες ή να τον αναγκάσω να κάνει κάτι που δεν του βγαίνει.

Την τελευταία φορά βρεθήκαμε απλά λίγες ώρες χωρίς ερωτική επαφή μιας και είχε να πάει για δουλειά. Αυτό να το πάρω ως καλό ή κακό; Από τη μια μου αφιέρωσε το λίγο ρεπό του από την άλλη σαν κολλητάρια. Βέβαια μου αφιερώνει χρόνο σε συνδυασμό με αυτό που του αρέσει.

Νιώθω στην ατμόσφαιρα ότι του αρέσω αλλά επίσης νιώθω ότι για κάποιο λόγο κρατιέται. Μπορεί και να φταίει η ηλικία του, να έχουν ημερομηνία λήξης τα πολλά πολλά. Έχω καταλάβει επίσης ότι είναι εγωιστής, ανταποκρίνεται μόνο όταν εγώ εκδηλώνομαι. Φυσικά και από άλλα σημάδια καταλαβαίνω ότι είναι εγωιστής όχι μόνο από εμένα.

Ευχαριστώ πολύ!!
Άννα Μαρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

© 2024 tlife.gr