Οι δικές σας ιστορίες: “Η πολιορκία από τον πρώην μου είναι τόσο έντονη που δεν με αφήνει να ζήσω το καινούριο”

Καλησπέρα.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου και το δίλημμα στο οποίο βρίσκομαι…

Πριν από τρεις μήνες χώρισα από το αγόρι μου που συγκατοικούσαμε και είχαμε τρία χρόνια σχέση. Ήταν μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, όμως πολλά πράγματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσα για το μέλλον μου και αποχώρησα από αυτήν τη σχέση μετά από πολλή σκέψη. 

Το καλοκαίρι λοιπόν γνώρισα τυχαία ένα παιδί το οποίο με γοήτευσε πολύ και η σχέση της μιας βραδιάς εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση πλέον. Αυτός έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά που έψαχνα σε έναν άνδρα και κυρίως που δεν είχε η προηγούμενή μου σχέση. 

Όμως, μου συμβαίνει κάτι τελευταία! Η πολιορκία από τον πρώην μου είναι τόσο έντονη που δεν με αφήνει να “απογαλακτιστώ” και να ζήσω το καινούριο. Συνεχώς με γυρίζει πίσω γιατί καλώς ή κακώς το οικείο είναι αλλιώς.

Ο πρώην μου δείχνει συνεχώς με κάθε τρόπο πως έχει αλλάξει και όλα όσα θέλω πλέον θα μου τα δώσει. Πιστεύετε αλλάζει ο άνθρωπος αν ταρακουνηθεί, όπως λέει αυτός, ή όχι; 

Αυτό είναι το ερώτημά μου, γιατί με βασανίζει η σκέψη, μήπως δώσω μια ευκαιρία ακόμα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!
Αλίκη

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει απλά βελτιώνει κάποια θέματα του αν το θέλει βέβαια.
    Εσύ που τον έχεις ζήσει θα καταλάβεις καλύτερα αν τα εννοεί αυτά που λέει και κάνει ή αν είναι της στιγμής μέχρι να πεις το ΝΑΙ.
    ΑΛΛΑ κάτι άλλο πρέπει να σε προβληματίζει. Τόσα χρόνια είσαι μαζί του και αποφάσισες να βάλεις ένα τέλος μετά από πολύ σκέψη που σημαίνει ότι έχει τελειώσει μέσα σου. Τώρα ξαφνικά γιατί έχεις μπερδευτεί??? Ενώ ταυτόχρονα περνάς και ωραία με το καινούριο αγόρι σου… Μη γυρίσεις σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή τον λυπάσαι ή επειδή φοβάσαι το καινούριο που έρχεται.. Θα ναι κρίμα και για τους δυο σας.

  2. Δεν αλλάζει ο ανθρωπος, εξελισσεται μόνο, και αυτό χλωμό.
    Εχασε τη συνηθειά του και μάλλον σε θέλει ακόμη. Απο σένα εξαρτάται όμως τι θές και όχι απο αυτόν.

  3. Περνάω ακριβώς τα ίδια!!

    Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More