Site icon TLIFE

Οι δικές σας ιστορίες: “Ή θα μείνουμε μαζί ή το διάλαμε… Και μου είπε όχι!!!”

Photo of a young woman using her mobile phone for finishing her work, while walking the sunny streets of Amsterdam

Καλησπέρα στην παρέα…

Λοιπόν, κορίτσια εγώ έμενα στην Ελλάδα, είχα μια σχέση 5 χρόνια και δεν πήγε ποτέ παρακάτω. Ούτε καν σε μια συμβίωση… Οπότε μια ωραία πρωία τα παράτησα όλα και ήρθα στην Ολλανδία.

Με πόνεσε πολύ που δεν με κράτησε, να κάνει έστω μια κίνηση, έστω μια προσπάθεια τέλος πάντων. Αυτό τελείωσε. Απλά μετά από αυτό και πλέον στην ηλικία των 27, ορκίστηκα πως κάποια επόμενη σχέση που θα κρατήσει καλά, με γερές βάσεις και κοντά στο εύλογο περιθώριο του ενός χρόνου και κάτι για μένα, θα πρέπει να γίνει το επόμενο βήμα (της συμβίωσης)!!!

Υπάρχει αυτή η σχέση επιτέλους και είναι παρά πολύ όμορφη με μηδέν προβλήματα και ζυγώνει στον 1,5 χρόνο. Εγώ λόγω οικονομικής μου κατάστασης δεν αντέχω προς το παρόν να νοικιάζω μόνη μου κάτι καθώς τα ενοίκια είναι εξωφρενικά. Οπότε σκέφτηκα να κάνω μια ξεκάθαρη κουβέντα στο σύντροφο μου. Ή θα μείνουμε μαζί ή το διάλαμε… Και μου είπε όχι!!!

Τι μου προτείνετε να κάνω; Ήμουν σκληρή; Χωρίσαμε εν τέλει!!!

Eleni

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr