Οι δικές σας ιστορίες: “Κάναμε κάτι, αλλά από τότε δεν επιδίωξε άλλη συνάντηση.”

Με λένε Άννα. Πριν λίγο καιρό γνώρισα μέσω ενός συμφοιτητή μου κάποιον και την πρώτη φορά που βγήκαμε παρέα, κάναμε κάτι, αφού εκείνος έκανε το πρώτο βήμα και μένα μου άρεσε πολύ. Από τότε δεν επιδίωξε άλλη συνάντηση.

Μια μέρα βρεθήκαμε σπίτι του συμφοιτητή μου, μετά από λίγους μήνες και ομολογώ ότι συνειδητοποίησα πως μου αρέσει ακόμα και με ελκύει κι ο χαρακτήρας. Εγώ όμως είμαι σίγουρη ότι δεν σημαίνω κάτι για εκείνον, γιατί αν σήμαινα θα είχε επιδιώξει να με ξανασυναντήσει πιστεύω.

Μου μιλούσε αρκετά πάντως εκείνη τη μέρα αλλά μετά τίποτα πάλι. Κανένα σημάδι. Κάθε φορά που τον βλέπω θέλω να πάω να του μιλήσω, να του πιάσω την κουβέντα, αλλά κάτι με κρατάει πίσω και νιώθω ότι δεν έχει νόημα γιατί αδιαφορεί και στο τέλος θα καταλήξω να πληγωθώ.

Αισθάνομαι ότι μου αρέσει πολύ. Όταν κάποιος με προσεγγίζει τον συγκρίνω ασυναίσθητα μαζί του. Του έστειλα και μήνυμα για Χρόνια Πολλά, στο οποίο απάντησε, αλλά προφανώς δεν συνέχισε την κουβέντα.

Τι να κάνω; Είναι αυτό που λέμε όσο τη φτύνεις τόσο κολλάει ή μου αρέσει όντως τόσο πολύ;

Άννα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

 1. Ξεκόλλα μικρή μου… Αν του άρεζες, θα κινούσε γη και ουρανό ώστε να σε προσεγγίσει. Ενδεχομένως να έχει σχέση και απλά πέρασε λίγο ευχάριστο χρόνο μαζί σου.
  Και αυτό πάλι ότι συγκρίνεις τους άλλους μαζί του, δεν το καταλαβαίνω. Τι ακριβώς συγκρίνεις; Δύο φορές τον έχεις συναντήσει. Ούτε τον χαρακτήρα του ξέρεις, ούτε τη συμπεριφορά του, ούτε το ήθος του. Απολύτως τίποτα!
  Μην αναλώνεσαι άλλο και δώσε ευκαιρία σε νέα άτομα που δείχνουν ειλικρινές ενδιαφέρον για σένα.
  Υ.Γ. Και ναι! Το φτύσιμο παίζει λίγο τον ρόλο του!

  Απάντηση
 2. Σίγουρα σημαίνει ότι σε ελκύει ο ίδιος, δεν πιστεύω να σε τραβάει μόνο το γεγονός ότι είναι απρόσιτος. Αλλά σκέψου το ενδεχόμενο αυτός να είναι ανασφαλής και να πιστεύει ότι εφόσον ούτε εσύ επιδίωξες να του πιάσεις κουβέντα ή να προτείνεις συνάντηση (έξω για καφέ, για παράδειγμα), ότι εσύ αδιαφορείς και θες μόνο ελαφριά πράγματα από εκείνον. Μπορεί να σου φαίνεται εξωπραγματικό, αλλά μου έχει συμβεί. Δεν πλησίαζα πιστεύοντας ότι αν θέλει αυτός, θα πλησιάσει. Όπως ξεκαθαρίστηκε σε μετέπειτα κουβέντα μας μετά από καιρό (και κάναμε σχέση τελικά), σκεφτόμασταν το ίδιο και οι δύο. 🙂 Να θυμάστε ότι δεν είμαστε δεκαετία του ’50 πια και ότι στην έκφραση συναισθημάτων έχουμε ίσες ευκαιρίες άντρες και γυναίκες. Νιώσε άνετα και, όπως θα πλησίαζες αυθόρμητα έναν φίλο σου και θα κουβέντιαζες και θα του πρότεινες να τα πείτε για έναν καφέ (χωρίς να περιμένεις να σου προτείνει πρώτος), κάνε το ίδιο μαζί του. Είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβεις περισσότερα από τις αντιδράσεις του, κι αν δεις ότι σε αποφεύγει, τότε ΟΚ, δεν αξίζει.

  Απάντηση
 3. Να μην κάνεις τίποτα. Αν θέλει θα επικοινωνήσει εκείνος μαζί σου.
  Αλλιώς αν κάνει εσύ κίνηση μετά θα κλαις στα πατώματα.

  Φιλικά

  DK

  Απάντηση

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

Read More

And More