Οι δικές σας ιστορίες: “Μετά άρχισε να μου την πέφτει ο κολλητός του και έγινα η αιτία να τσακωθούν…”

Είμαι 16 χρονών, πάω δευτέρα λυκείου και μπορώ να πω εν συνειδήσει μου ή όχι μου αρέσει ένα αγόρι εδώ και δύο χρόνια. Αρχικά του άρεσα πάρα πολύ. Το έλεγε στους φίλους του, μου το έλεγαν, μου μιλούσε συνέχεια.

Μετά άρχισε να μου την πέφτει ο κολλητός του και έγινα η αιτία να τσακωθούν και να μην είναι πια το ίδιο φίλοι. Εν τω μεταξύ, μιλούσαμε συνέχεια, κάθε μέρα σχεδόν, όλη μέρα, ώσπου μετά από κάποια περίοδο -κυριολεκτικά από τη μια μέρα στην άλλη- δεν του άρεσα πια.

Άρχισε να στέλνει μηνύματα συνέχεια στην κολλητή μου τώρα και τότε άρχισε να της αρέσει κι εκείνης, χωρίς όμως να έχει διάθεση να μου το παραδεχτεί. Περνούσε ο καιρός, μιλούσαν, ώσπου ήρθε το καλοκαίρι και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς δεν της μιλούσε καθόλου. Καθόμασταν μαζί στην τάξη, μιλούσαμε, γελούσαμε, αναζωπυρώθηκε ο παλιός μας έρωτας…Κι όμως εγώ αρνιόμουν να το παραδεχτώ σε οποιονδήποτε.

Τις προάλλες, σε ένα πάρτι, ένα παιδί ήρθε και μου έκανε ερωτική εξομολόγηση και αυτός μετά με έπαιρνε εκατό τηλέφωνα να μάθει τι και πως έγινε και γιατί. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να το συνεχίσω ή να το αφήσω;

Kleiw


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τι ωραία ηλικία. Από μικρή βλέπω μπήκες στα βάσανα. Να πας και παρακάτω και παραπάνω άμα θες, καλό είναι αυτό το παιχνίδι, αλλά να διαβάζεις και τα μαθήματά σου για να αποκτήσεις βάσεις ώστε να εργάζεσαι στο μέλλον και να είσαι οικονομικά και κοινωνικά ανεξάρτητη. Ξέρεις πόσα τέτοια “επεισόδια” θα έρθουν στη ζωή σου; Ουυυυυυ. Στο μεταξύ θα μάθεις και ποιος είναι ο “ένας”.

  2. Κουλουβάχατα! γιατί βιάζεστε να μεγαλώσετε? δε μάθατε τίποτα από αυτή τη στήλη (έστω) και τα προβλήματα που έχουν οι σχέσεις? απολαύστε τα τόσο ανέμελα και όμορφα χρόνια σας και θα έρθει η ώρα για το σε θέλω με θέλεις πότε θα συναντηθούμε.

  3. Sweet 16!!

  4. Α τα 16! Παιχνίδια απολαυστικά που όμως βιώνονται ως βάρος και άγχος από άτομα τόσο νεαρής ηλικίας. Συνέχισε το παιγνίδι (εμπειρίες θα σου δώσει) αλλά, α) προστάτευσε τον εαυτό σου, δηλαδή μην βασίζεσαι στο βλέμμα και στα θέλω των αγοριών για την ανάπτυξη της προσωπικότητας σου (θα πατώσεις και θα μείνεις χωρίς προσωπικότητα), και β) μην περιμένεις να μάθεις από τα αγόρια ποια είσαι, ούτε να στηρίζεσαι στην αποδοχή τους, στο αν σε θέλουν η όχι για να προχωρήσεις στη ζωή σου.
    Παράλληλα με το παιχνίδι άρχισε να διαβάζεις βιβλία (όχι μόνο την ύλη του σχολείου) και καλλιέργησε τη σκέψη σου (σοβαρό θέατρο, πραγματική μουσική, εκθέσεις τέχνης, k.a) για να μεγαλώσει η φαντασία σου, να ανοίξουν οι ορίζοντες σου. Επίσης μην νομίζεις ότι δύο κολλητοί τσακώθηκαν ‘εξ αιτίας σου’. Ευθύνη για την ‘κολλητικότητα’ τους έχουν εκείνοι οι δύο, όχι εσύ. Αν μάλωσαν φταίει το νεαρό της ηλικίας τους και ότι δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους και γιατί η σχέση τους ήδη είχε έναν λανθάνοντα ανταγωνισμό. Δεν φταίει η ‘πλανεύτρα’ γυναίκα που χώρισε τους δύο φίλους. Μην πέφτεις σε τέτοιες παγίδες, αγάπη μου.

  5. εν συνειδήσει σου ή όχι τράβα να διαβάσεις

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More