Site icon TLIFE

Οι δικές σας ιστορίες: “Μετά άρχισε να μου την πέφτει ο κολλητός του και έγινα η αιτία να τσακωθούν…”

Είμαι 16 χρονών, πάω δευτέρα λυκείου και μπορώ να πω εν συνειδήσει μου ή όχι μου αρέσει ένα αγόρι εδώ και δύο χρόνια. Αρχικά του άρεσα πάρα πολύ. Το έλεγε στους φίλους του, μου το έλεγαν, μου μιλούσε συνέχεια.

Μετά άρχισε να μου την πέφτει ο κολλητός του και έγινα η αιτία να τσακωθούν και να μην είναι πια το ίδιο φίλοι. Εν τω μεταξύ, μιλούσαμε συνέχεια, κάθε μέρα σχεδόν, όλη μέρα, ώσπου μετά από κάποια περίοδο -κυριολεκτικά από τη μια μέρα στην άλλη- δεν του άρεσα πια.

Άρχισε να στέλνει μηνύματα συνέχεια στην κολλητή μου τώρα και τότε άρχισε να της αρέσει κι εκείνης, χωρίς όμως να έχει διάθεση να μου το παραδεχτεί. Περνούσε ο καιρός, μιλούσαν, ώσπου ήρθε το καλοκαίρι και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς δεν της μιλούσε καθόλου. Καθόμασταν μαζί στην τάξη, μιλούσαμε, γελούσαμε, αναζωπυρώθηκε ο παλιός μας έρωτας…Κι όμως εγώ αρνιόμουν να το παραδεχτώ σε οποιονδήποτε.

Τις προάλλες, σε ένα πάρτι, ένα παιδί ήρθε και μου έκανε ερωτική εξομολόγηση και αυτός μετά με έπαιρνε εκατό τηλέφωνα να μάθει τι και πως έγινε και γιατί. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να το συνεχίσω ή να το αφήσω;

Kleiw


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr