Οι δικές σας ιστορίες: “Μέχρι τώρα ούτε το πρώτο μου φιλί δεν είχα δώσει”.

Γεια σας.

Εγώ βγαίνω με έναν για πρώτη φορά και είμαι 21 χρόνων. Μέχρι τώρα ούτε το πρώτο μου φιλί δεν είχα δώσει.

Του τα είπα όλα αυτά. Στην αρχή ήταν πολύ καλός. Τώρα έχει αρχίσει και μου λέει πως δεν θέλει να μου γράφει συνέχεια και ότι το ίδιο πρόβλημα είχε και με την πρώην του και για αυτό χώρισαν.

Νομίζω ότι πρέπει να το σταματήσω πριν προχωρήσουμε κι άλλο. Μου λέει ότι με αγαπάει πάρα πολύ -αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. (Αυτός 26 χρόνων)

Marina

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αν δεν σε αποδέχεται, το κομπλεξ ειναι δικο του. Τιμη του να εισαι η πρώτη του & αν δε μπορεί αυτός, τοτε κάποιος άλλος,πιο βαρβατος. Έτσι να του πεις!

  2. Αν σ’ αγαπούσε τόσο όσο δηλώνει, θα καταλάβαινε και θα σεβόταν την ανάγκη σου για επικοινωνία. Δε λέω ότι πρέπει κάθε 15 λεπτά να είστε με μπαράζ μηνυμάτων σε κινητό, Messenger κτλ., αλλά δεν νιώθει την ανάγκη να μιλά μαζί σου ή να σου γράφει τακτικά; Επίσης, μην αφήνεις το γεγονός ότι δεν έχεις προηγούμενες εμπειρίες στις σχέσεις να επηρεάσει την αντίληψη που έχεις για τον εαυτό σου και την εικόνα σου προς το άλλο φύλο. Ίσα-ίσα, πιο πολλά άτομα γνωρίζω να είναι ανασφαλή και συναισθηματικά ανώριμα, τα οποία ξεκίνησαν τη σεξουαλική τους ζωή νωρίς, ενώ προς το παρόν όσους τυχαίνει να γνωρίζω να έκαναν σεξ μετά τα 20, αυτό ήταν εντός σχέσεων και συνειδητοποιημένα. Το να στιγματίσεις τον εαυτό σου ως “παρθένα” και να το παρουσιάζεις στον άλλον λες κι είναι βασικό σου μειονέκτημα, τον προδιαθέτεις μεν να σ’ αγαπάει… αλλά ίσως μόνο φιλικά! Οπότε, λοιπόν, δεν χρωστάς να λες στον κάθε δεσμό σου τι έκανες και τι δεν έκανες στο κομμάτι των σχέσεων. Δεν λέω ότι η παρθενιά και η απειρία πρέπει να λατρεύονται, αλλά και η απόκτηση σεξουαλικών εμπειριών δεν είναι, ξέρω γω, κομμάτια να μπουν στο βιογραφικό σου για να τα δείξεις. Ησύχασε, νιώσε ωραία με τον εαυτό σου και δες αν ο άλλος σου φέρεται όπως σου αξίζει. Αν όχι, τότε… Θα έχεις δώσει το πρώτο σουτ σε κάποιον. 😉

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More