Site icon TLIFE

Οι δικές σας ιστορίες: “Μου αποκάλυψε ότι έχει μια σχέση εδώ και μερικά χρόνια και ότι είναι στα χωρίσματα.”

Young woman at home

Καλησπέρα.
Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας…

Πριν ένα χρόνο γνώρισα κάποιον. Η σχέση μας ξεκίνησε σχεδόν αμέσως. Μεταξύ μας υπήρχε πάθος, βρισκόμασταν συνεχώς, όλα έδειχναν ότι ταιριάζουμε πολύ. Πίστεψα ότι βρήκα τον άντρα της ζωής μου.

Τον πρώτο μήνα της σχέσης, μου αποκάλυψε ότι έχει μια σχέση εδώ και μερικά χρόνια και ότι είναι στα χωρίσματα. Μου είπε ότι πρόκειται για μια τελειωμένη ιστορία με πολλά προβλήματα και ότι είναι θέμα ημερών να ξεκαθαρίσει και να τελειώσει οριστικά.

Έχει περάσει ένας χρόνος κι ακόμα να χωρίσει. Όλον αυτόν τον καιρό, έχουν γίνει αμέτρητες συζητήσεις. Έχουν μεσολαβήσει και μερικοί χωρισμοί. Όταν έφτανα στο σημείο που όλη αυτή η ιστορία με τρέλαινε, έφευγα. Τότε εκείνος ερχόταν μετανιωμένος, γεμάτος υποσχέσεις και δάκρυα. Του έδινα άλλη μία ευκαιρία, αλλά τελικά τίποτα και πάλι. Κάθε φορά μου λέει τα ίδια, ότι πρόκειται για μια τελειωμένη σχέση, ότι εμένα θέλει, ότι δυσκολεύεται να χωρίσει γιατί τη λυπάται… και κάπως έτσι έχει περάσει ένας χρόνος.

Τι να κάνω; Από τη μία νιώθω ότι έχω γνωρίσει το σύντροφό της ζωής μου, έναν άντρα που ταιριάζουμε απόλυτα και από την άλλη νιώθω ότι δεν θα χωρίσει ποτέ. Φεύγω αποφασισμένη να το τελειώσω και πάντα βρίσκει τον τρόπο να με πείθει να του δώσω άλλη μια ευκαιρία. Και όλο αυτό με έχει τρελάνει.

Φανή

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr