Site icon TLIFE

Οι δικές σας ιστορίες: “Όμως εγώ άρεσα σε έναν άλλον, ο οποίος τυχαίνει να είναι και κολλητός του.”

Sad young woman sitting on stairs. There are tears in her eyes

Θα ήθελα κι εγώ τη συμβουλή σας…

Είμαι φοιτήτρια και σπουδάζω εκτός Αθήνας. Τον Αύγουστο γνώρισα ένα παιδί και μου άρεσε αρκετά. Είχαμε πάει με μια φίλη μου στο εξοχικό ενός φίλου του αγοριού της και εκεί ήταν και άλλα παιδιά. Με τον έναν από αυτούς, Δημήτρη τον λένε, ένιωσα ένα δέσιμο και ότι επικοινωνούμε.

Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρων άνθρωπος και πως ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα και περισσότερο. Όμως εγώ άρεσα σε έναν άλλον ο οποίος τυχαίνει να είναι και κολλητός του Δημήτρη. Μου έστελνε μηνύματα, ήθελε να βρεθούμε πολύ και είχε πει πολύ ωραία πράγματα για μένα στο αγόρι της φίλης μου, αλλά εμένα δεν μου άρεσε καθόλου και αργότερα έμαθα ότι ο Δημήτρης που μου άρεσε είχε πει ότι κι εμένα με βρήκε ενδιαφέροντα άνθρωπο, αλλά δεν ήθελε να μπλεχτεί λόγω του κολλητού του.

Τώρα ο Δημήτρης είναι στρατό, ξέρει πως εγώ ενδιαφερόμουν για εκείνον, αλλά έχουν περάσει δύο μήνες και δεν ξέρω πως να τον προσεγγίσω πάλι, αν θα θέλει και τι να κάνω γενικότερα. Μετά από καιρό ένιωσα ότι μπορώ να συνεννοηθώ με κάποιον και ότι θέλω να το προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πως.

Κι εκείνος τώρα που λείπει δεν μιλάμε, ούτε καν είμαστε φίλοι στο φέισμπουκ.

Άννα

© 2024 tlife.gr