Οι δικές σας ιστορίες: “Πάνω στον καυγά με έβγαλε άχρηστη λόγω πολλών σεξουαλικών εμπειριών”.

Αρραβωνιασμένοι και προσπαθούμε χωρίς επιτυχία για ένα παιδί 4 μήνες. 39 ετών εγώ, 40 αυτός και με εμμονή για μωρό.

Πάνω στον καυγά με έβγαλε άχρηστη λόγω πολλών σεξουαλικών εμπειριών και δήθεν προβλημάτων γονιμότητας.

Ανέβαλα το γάμο και είμαι προβληματισμένη. Αυτός μετανιωμένος και ζητά δεύτερη ευκαιρία.

Τι πιστεύετε;
DM

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Η ανάγκη σου να γίνεις μητέρα καλό θα ήταν να μην επηρεάζει την κρίση σου. Την απάντηση στον προβληματισμό σου την ξέρεις ήδη….

  2. 1ον. Αυτές τις βλακείες κάνουμε και μετά πληρώνουμε όταν λέμε στον νυν για όλους τους πρώην. Δεν τον αφορά το τι έκανες πριν. Τέλος.
    2ον. Τέσσερις μήνες δεν είναι δραματικός χρόνος προσπάθειας καλή μου… Άλλοι προσπαθούν χρόνια ολόκληρα. Αν αποφασίσεις τελικά να μείνεις μαζί του (αυστηρά προσωπική υπόθεση) κι επειδή κοντεύεις τα 40 και όπως και να χει, βιολογικά “πέφτουμε” κάπως ως προς την γονιμότητα μας, καλό θα είναι να ξεκινήσετε και οι δυο έναν κύκλο εξετάσεων ώστε να δείτε που βρίσκεστε. Και το πιο σημαντικό… Ξεαγχωθείτε! Το άγχος και η αγωνία της τεκνοποίησης δεν ωφελούν καθόλου τη προσπάθεια σας να γίνετε γονείς.
    Ότι καλύτερο σου εύχομαι…

  3. Πρωτα απ ολα 4 μηνες δεν ειναι μεγαλο διαστημα.
    Δευτερον ποτε δεν μιλαμε στο νυν για πρωην.
    Κ στο θεμα μας

    Θα κοιταξεις στο συνολο πως σου φερεται. Αν αυτος ο ανθρωπος σε προσβαλλε πανω στα δικα του νευρα κ απλα ξεσπασε θα ναι περαστικο.
    Αλλα προσεχε το συνολο της φροντιδας του προς εσενα θα κοιταξεις.
    Αν γενικα προσβαλλει δεν ξερω αν αξιζει δευτερη ευκαιρια.
    Αν ομως το πε πανω στην βλακεια του αλλο.
    Εσυ ξερεις καλυτερα.

  4. καλημέρα
    Θεωρώ οτι ο κύριος Ψ .εφόσον εκφράστηκε ετσι απέναντι σου , σου έδειξε τον υπέροχο χαρακτήρα του οτι δεν σε σέβεται και δεν εχει κανένα δικαίωμα να σε κρίνει και αν θεωρουσε απο την αρχή οτι το παρελθόν σου οτι δεν του κάνει αν μην προχωρούσε μαζι σου σε αρραβώνα .
    Μην δώσεισ 2η ευκαιρια ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ τι παει να πει πανω στον θυμο του κτλ ,,,εγω πιστευω οτι πανω στο θυμο καποιεσ φορεσ λεμε πραγματα που δεν τα εννουμε καποιοι ,,,αλλα καποιοι πανω στο θυμο τους λενε πραγματικα τι πιστευουν για τον αλλο …
    Πιστευω τις 2 ευκαιρεισ και τισ 3 κ τισ 4τες οτι δεν τισ αξιζει να τισ δινεισ σε κανεναν κ για τιποτα ….γιατι τισ εκμεταλευονται κ παλι κανουν το ιδιο λαθος οι ανθρωποι δεν αλλαζουν ,,, μην πεσεισ στην παγιδα αυτη οτι με τον καιρο θα αλλαξει κτλ…
    τωρα αν εσυ τον θεσ συνχωρατων κ προχωρα μαζι του ,,,, εγω θα τον εστελνα στην μανα του …

    καλη τυχη σου ευχομαι

  5. Καλώς ή κακός πάνω στα νεύρα μας λέμε πολλά… μάλιστα τις περισσότερες φορές πετάμε και αλήθειες… άσχημο αύτο που σου είπε, παρόλα αυτά εσύ είσαι αυτή που θα κρίνεις το πόσο σε πείραξε και αν μπορείς να είσαι με αυτό το άτομο για μια ζωή!

  6. Θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο και τη Μαρία.Πολλα λέμε πάνω στα νεύρα μας που δεν τα εννοούμε.Το ότι προσπαθείτε για παιδί εδώ και τέσσερις μήνες δεν σήμαινε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα,απ’ ότι γνωρίζω μετά το χρόνο πρέπει να αναρωτηθείς.Αν τον αγαπάς δωσ’του μια ευκαιρία αφού πρώτα όμως του ξεκαθαρίσεις ότι σε πλήγωσε με την συμπεριφορά του και ότι δεν θα ανεχτεί πάλι τέτοιες ανωριμες συμπεριφορες.Ευχομαι να πάνε όλα καλά και μια συμβουλή ακόμα που θα έδινα είναι να χαλαρώσετε.Αυτα τα πράγματα δεν θέλουν άγχος,απολαύστε το και θα δεις ότι θα πιάσεις παιδάκι χωρίς να το καταλάβεις.Ο,τι καλύτερο σου εύχομαι!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More