Site icon TLIFE

Οι δικές σας ιστορίες: “Περιμένω μονίμως κάτι κακό να γίνει…”

beautiful girl with teddy bear sitting in a bed

Πριν περίπου ένα χρόνο γνώρισα το σύντροφό μου. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν εύκολα. Αρχίσαμε να βγαίνουμε, να κοιμάται κάποιες φορές σπίτι μου και ξαφνικά μου ζήτησε να χωρίσουμε. Στα καλά καθούμενα. Πόνεσα πολύ, αλλά δεν τα παράτησα. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε και να τον κερδίσω ξανά.

Τελικά, δυο βδομάδες μετά τα ξαναβρήκαμε. Μου είπε ότι πιεζόταν, ότι δεν είναι σε φάση κι άλλα τέτοια. Η σχέση συνεχίστηκε για δυο μήνες ακόμα ομαλά και μετά άρχισε πάλι να “κάνει νερά”. Τον έπιανα να μου λέει ψέματα, δεν ήθελε να βρεθούμε τόσο συχνά, μέχρι που ανακάλυψα ότι υπάρχει και κάποιο άλλο φλερτ. Ξαναχωρίσαμε, αφού τσακωθήκαμε.

Ένα μήνα αργότερα, συναντηθήκαμε τυχαία και είπαμε να βρεθούμε. Τον ήθελα, φυσικά και δεν τον είχα ξεπεράσει, οπότε ξεκίνησε τρίτος γύρος όπου έχω να κάνω με έναν άλλον άνθρωπο. Έχει μεταμορφωθεί εντελώς. Είναι γλυκός, τρυφερός, στοργικός, βρισκόμαστε σχεδόν καθημερινά, μένει σπίτι μου πολύ συχνά, είναι ο τέλειος σύντροφος.

Όταν τον ρωτάω τι έγινε, μου λέει ότι απλά χρειαζόταν το χρόνο του. Όταν γνωριστήκαμε δεν ήταν σε φάση για σχέση, αλλά του έλειψα, συνειδητοποίησε πράγματα και αποφάσισε ότι θέλει να είναι μαζί μου. Είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος και περνάμε υπέροχα.

Το πρόβλημά μου είναι ότι με όλα αυτά που προηγήθηκαν ζω με το φόβο. Έχει δημιουργηθεί μέσα μου μια φοβία ότι κάτι θα ξαναγίνει και δεν μπορώ να το απολαύσω. Δεν έχω τέτοια δείγματα, είναι πραγματικά into it, μου φέρεται υπέροχα, νιώθω ότι είναι συνειδητοποιημένα εδώ, δηλώνει στους φίλους του ότι έχει σοβαρή σχέση κι εγώ δεν μπορώ να αφεθώ και να χαλαρώσω. Είμαι μονίμως στην τσίτα ότι κάτι θα γίνει πάλι.

Πείτε μου… τι να κάνω; Πώς να το ξεπεράσω; Δεν του δείχνω κάτι. Όλο αυτό συμβαίνει μέσα μου, αλλά έχω μια μόνιμη αγωνία. Περιμένω μονίμως κάτι κακό να γίνει…

Σοφία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr