Site icon TLIFE

Οι δικές σας ιστορίες: “Θα μπω κατευθείαν στο θέμα το οποίο είναι σεξουαλικό.”

Beautiful young woman looking through the window on a rainy day

Καλησπέρα σας από μένα και καλή χρονιά.

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα το οποίο είναι σεξουαλικό. Είμαι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια με το αγόρι μου, το οποίο λατρεύω, αγαπώ και θέλω ακόμα. Παρόλο που τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας κάναμε καθημερινά έρωτα, το δεύτερο εξάμηνο του δεύτερου χρόνου μειώθηκε σταδιακά από δύο ως μία φορά τη βδομάδα ή 10 μέρες. Κοινώς ούτε 4 φορές το μήνα.

Νιώθω πολύ πληγωμένη γιατί όσες φορές το συζήτησα με πολύ λεπτό τρόπο αλλά και με μια έκρηξη από μένα επειδή προηγήθηκε μια άσχημη “απόρριψή” του όταν έκανα κίνηση, τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα. Μου είπε ότι δεν είναι τόσο σεξουαλικός και πως εκείνου του φτάνει η συχνότητα.

Πρόσθεσε ότι δεν είναι πολύ καλά τον τελευταίο χρόνο (μου το είχε ξανασυζητήσει σε άσχετο χρόνο) με αποτέλεσμα να μην έχει όρεξη. Εγώ είπα ότι θα κάνω υπομονή και θα τον στηρίξω, επειδή όντως τον αγαπώ όσο κανέναν, αλλά κι εγώ κοιμάμαι και ξυπνάω με ένα αίσθημα ερωτικής απόρριψης και φαίνεται ότι εκείνος δεν κάνει κάτι να μου το αλλάξει.

Δεν μπορώ να το διαχειριστώ ψυχολογικά και όσο και να ξέρω ότι νιώθει το ίδιο για μένα, δεν με κάνει να νιώθω ποθητή, όσο και να επιμένει ότι με θέλει. Έφτασα στο σημείο να μην το κυνηγάω, ούτε να έχω όρεξη να το προκαλώ, κάτι που με στενοχωρεί.

Επίσης, αναγκάστηκα να ψάξω τα sms του αλλά δεν βρήκα απολύτως τίποτα ένοχο. Εξακολουθεί να είναι άνετος με το κινητό του και δεν μου έχει δώσει δικαιώματα.

Τι να κάνω και πως να το διαχειριστώ μέσα μου και με εκείνον;

Μαρία

© 2024 tlife.gr