Οι δικές σας ιστορίες: “Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη συνέχεια της ιστορίας μου…”

Καλησπέρα σας, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη συνέχεια της ιστορίας μου (δες εδώ) και τους προβληματισμούς μου.

Το θέμα τότε έληξε με κοινή απόφαση με τον Μάκη να διακόψουμε κάθε επικοινωνία για να συνεχίσω ομαλά τη σχέση μου με τον Γιάννη. Μπλόκαρα ακόμη και τα μηνύματά του για να μην μπαίνω σε πειρασμό εγώ και να πάρει κι αυτός απόφαση ότι τελειώσαμε.

Περάσανε μήνες. Πηγαίνουν όλα καλά, με τον Γιάννη το πάμε σοβαρά, έχουμε αρραβωνιαστεί κι όλα ωραία. Τυχαία συνάντησα τον Μάκη στις διακοπές, σε άσχετο μέρος που δεν έχει σχέση με κανέναν μας και τα όσα μου είπε με ξάφνιασαν. Μου είπε ότι νιώθει απίστευτα τυχερός που με πέτυχε. Ότι σέβεται απόλυτα τη σχέση μου και δεν θέλει να με ενοχλεί. Αλλά είναι σίγουρος πως κάποτε στο μέλλον θα έρθει η στιγμή μας, που θα με έχει ξανά δικιά του και όποτε τον ψάξω θα είναι εκεί να με περιμένει. Είναι υπερβολικά αισιόδοξος για αυτό.

Μου είπε ότι μερικές φορές βράζει με τη θύμησή μου και μου στέλνει μηνύματα, παρότι δεν μπορώ να τα δω, για να το βγάλει από μέσα του. Μου τα έδειξε κιόλας. Όλα αθώα με φατσούλες και ευχές. Με παρότρυνε να συνεχίσω το μπλοκάρισμά του επειδή δεν θέλει να με φέρει σε δύσκολη θέση.

Μου είπε ακόμη ότι από όλες τις κοπέλες που είχε θα διάλεγε μόνο εμένα να ξυπνάω δίπλα του. Δεν έχω δεύτερες σκέψεις για τη σχέση μου με τον Γιάννη, μην με παρεξηγήσετε. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου τα λέει όλα αυτά ο Μάκης και πού βρίσκει όλη αυτήν τη σιγουριά ότι κάποια μέρα θα ξαναβρεθούμε μαζί.

Έχω κάνει τα πάντα για να μην του αφήσω ελπίδες. Ούτε τι θέλει από εμένα καταλαβαίνω. Λέτε απλά να έφαγε κόλλημα και να υπερβάλλει; Δείχνει να πιστεύει όσα λέει. Κι όταν του τελειώσει η υπομονή να με περιμένει θα προχωρήσει παρακάτω ή θα προσπαθήσει για επανασύνδεση; Τι μπορεί να σκέφτεται αλήθεια;

Anny

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

 1. Γειά σου.
  Νομίζω ότι αν σε ήθελε πραγματικά θα σε διεκδικουσε διαφορετικά.
  Σαν να έχει πειραχτεί ο εγωισμός του μου μοιάζει.
  Όσο για το γιατί σου τα λέει αυτά. Λόγια είναι πολλές φορές χωρίς νόημα.
  Μην δίνεις σημασία

  Απάντηση
 2. Γιατι ειναι νάρκισσος και θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις και να παραμένει με κάποιο τρόπο στη σκέψη σου.
  Εννοείται πως όσα σου είπε ειναι μπαρούφες.
  Μη δίνεις σημασία δεν είναι άνθρωπος της δράσης αλλά της ονειροφαντασίας.

  Απάντηση
 3. Θυμάμαι την ιστορία σου, Anny, χαίρομαι που μαθαίνω πως έχεις αρραβωνιαστεί. Όσο για το Μάκη… εντάξει, τρελοί κυκλοφορούν πολλοί εκεί έξω. Υπάρχουν και τόσοι άλλοι ανάμεσά μας που λένε, με απόλυτη αισιοδοξία και σοβαρότητα, ότι θα παντρευτούν τη διασημότητα της εμμονής. Αυτός ο Μάκης, λοιπόν, μπορεί να είναι μία από τα ίδια. Μη δίνεις σημασία, όπως σου είπανε και στα προηγούμενα σχόλια. Ενδεχομένως να θέλει να παίξει με το μυαλό σου με τέτοιες “προφητείες,” ελπίζοντας ότι θα σου γίνει εμμονή και θα γυρίσεις σ’ εκείνον. Τα λόγια που σου είπε, είναι ακριβώς αυτό: μόνο λόγια. Εάν εσύ επιλέξεις να τα σκέφτεσαι συνεχώς και να προβληματίζεσαι, θα τους δώσεις δύναμη. Μην το κάνεις. Απόλαυσε τη σοβαρή σχέση και την ευτυχία που έχεις από την αμοιβαία αγάπη με τον Γιάννη. Ο Μάκης φαίνεται να μη σε έχει ξεπεράσει επειδή φάνηκε σαν εκείνος ένιωσε κάτι για σένα στην πορεία (κι ας ξεκινήσατε από ελεύθερη σχέση), ενώ εσύ όχι. Αντ’ αυτού, προχώρησες σε μία νέα γνωριμία που είχε προοπτικές, όπως φάνηκε στον αρραβώνα σας. Αυτό ήταν κάτι που “τον έτσουξε” λίγο γιατί γι’ αυτόν δεν είχε κάνει τον κύκλο της η σχέση σας. Είπες στο προηγούμενο άρθρο σου ότι, κατά τα λόγια του, είχες “χαραχθεί” μέσα του. Νομίζω ότι είναι ερωτευμένος πιο πολύ με την ιδέα του για σένα παρά μ’ εσένα την ίδια. Δεν σε γνώρισε στην καθημερινότητα, δεν χρειάστηκε ποτέ να αντιμετωπίσει μια κακή σου διάθεση ή κοινά σας προβλήματα. Με μια χαλαρή σχέση όπως την είχατε και με το να βρίσκεστε όποτε ήσαστε και οι δύο σε καλή διάθεση, ήταν το μόνο εύκολο. Με τον Γιάννη έχετε κάτι πιο αληθινό και ώριμο και εσύ το καταλαβαίνεις αυτό. Καλά έκανες κι έκλεισες όποια online πόρτα επικοινωνίας είχες με το Μάκη. Αν ο Μάκης δεν μπορεί να σε ξεπεράσει, αυτό είναι δικό του θέμα που πρέπει να λύσει αν θέλει να πορευτεί υγιής στη ζωή του. Εσύ έχεις λύσει το δικό σου μπέρδεμα και είσαι σε έναν ευλογημένο αρραβώνα. Να είσαι καλά!

  Απάντηση
 4. Πολύ κουραστικός αυτός ο Μάκης……άπαπαπαπαπαπαπαπαπα

  Απάντηση
 5. Μήπως τα είχε τσούξει όταν στα έλεγε όλα αυτα γιατί εμένα τουλάχιστον μου μοιάζει σαν να ονειροβατουσε!

  Απάντηση

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

Read More

And More