Site icon TLIFE

Οι δικές σας ιστορίες: “Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη συνέχεια της ιστορίας μου…”

Young ,beautiful woman is looking through the window and drinking coffee in the morning

Καλησπέρα σας, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη συνέχεια της ιστορίας μου (δες εδώ) και τους προβληματισμούς μου.

Το θέμα τότε έληξε με κοινή απόφαση με τον Μάκη να διακόψουμε κάθε επικοινωνία για να συνεχίσω ομαλά τη σχέση μου με τον Γιάννη. Μπλόκαρα ακόμη και τα μηνύματά του για να μην μπαίνω σε πειρασμό εγώ και να πάρει κι αυτός απόφαση ότι τελειώσαμε.

Περάσανε μήνες. Πηγαίνουν όλα καλά, με τον Γιάννη το πάμε σοβαρά, έχουμε αρραβωνιαστεί κι όλα ωραία. Τυχαία συνάντησα τον Μάκη στις διακοπές, σε άσχετο μέρος που δεν έχει σχέση με κανέναν μας και τα όσα μου είπε με ξάφνιασαν. Μου είπε ότι νιώθει απίστευτα τυχερός που με πέτυχε. Ότι σέβεται απόλυτα τη σχέση μου και δεν θέλει να με ενοχλεί. Αλλά είναι σίγουρος πως κάποτε στο μέλλον θα έρθει η στιγμή μας, που θα με έχει ξανά δικιά του και όποτε τον ψάξω θα είναι εκεί να με περιμένει. Είναι υπερβολικά αισιόδοξος για αυτό.

Μου είπε ότι μερικές φορές βράζει με τη θύμησή μου και μου στέλνει μηνύματα, παρότι δεν μπορώ να τα δω, για να το βγάλει από μέσα του. Μου τα έδειξε κιόλας. Όλα αθώα με φατσούλες και ευχές. Με παρότρυνε να συνεχίσω το μπλοκάρισμά του επειδή δεν θέλει να με φέρει σε δύσκολη θέση.

Μου είπε ακόμη ότι από όλες τις κοπέλες που είχε θα διάλεγε μόνο εμένα να ξυπνάω δίπλα του. Δεν έχω δεύτερες σκέψεις για τη σχέση μου με τον Γιάννη, μην με παρεξηγήσετε. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου τα λέει όλα αυτά ο Μάκης και πού βρίσκει όλη αυτήν τη σιγουριά ότι κάποια μέρα θα ξαναβρεθούμε μαζί.

Έχω κάνει τα πάντα για να μην του αφήσω ελπίδες. Ούτε τι θέλει από εμένα καταλαβαίνω. Λέτε απλά να έφαγε κόλλημα και να υπερβάλλει; Δείχνει να πιστεύει όσα λέει. Κι όταν του τελειώσει η υπομονή να με περιμένει θα προχωρήσει παρακάτω ή θα προσπαθήσει για επανασύνδεση; Τι μπορεί να σκέφτεται αλήθεια;

Anny

© 2024 tlife.gr