Site icon TLIFE

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: “Θέλω να του τα πω όλα, αλλά φοβάμαι ότι θα με χωρίσει”

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Έχω μια σχέση εδώ και δύο χρόνια. Ο σύντροφός μου είναι πολύ καλός και μου φέρεται υπέροχα. Δεν έχω κανένα παράπονο.

Το πρόβλημα είμαι εγώ. Πριν μερικές μέρες, που ο φίλος μου έλειπε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, βγήκα με τις φίλες μου. Στο μπαράκι που πήγαμε συνάντησα κάποιον γνωστό μου, με τον οποίο δουλεύαμε μαζί πριν κάτι μήνες.

Πάντα υπήρχε ένα τύπου φλερτ μεταξύ μας, αλλά διακριτικό. Απλά ανταλλάσσαμε ατάκες… Δεν ξέρω τι με έπιασε εκείνο το βράδυ! Ήπια λίγο παραπάνω, πιάσαμε και την κουβέντα και κατέληξα σπίτι του…(!!!)

Από το επόμενο πρωί ζω έναν εφιάλτη. Δεν μπορώ να το κουμαντάρω μέσα μου και με πνίγουν οι ενοχές. Δεν θέλω να χωρίσω με τον σύντροφό μου. Τον αγαπάω και περνάω πολύ καλά μαζί του. Δεν ξέρω όμως πως να χειριστώ την κατάσταση και φοβάμαι πολύ.

Από τη μία πνίγομαι και θέλω να του τα πω όλα, από την άλλη φοβάμαι ότι θα τα καταστρέψω όλα και θα με χωρίσει. Δεν θέλω να κρατάω μυστικά, αλλά δεν νομίζω ότι θα με συγχωρήσει.

Τι να κάνω; Να του το πω ή όχι;

Οι φίλες μου λένε να μην πω τίποτα και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το μάθει από πουθενά αλλού. Δεν ξέρω. Νιώθω άσχημα που δεν είμαι ξεκάθαρη απέναντί του! Νιώθω άσχημα και με τον εαυτό μου. Βοήθεια!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr