Οι δικές σας ιστορίες: “Την επόμενη μέρα περίμενα ότι θα έστελνε κάτι αλλά τίποτα.”

Θα ήθελα τη συμβουλή σας για ένα θέμα…

Πριν λίγο καιρό είχα βγει με τις φίλες μου και με ένα συμφοιτητή μου και έφερε δύο φίλους του. Ενώ βρισκόμασταν στο μαγαζί, ο ένας από αυτούς μου άρεσε αρκετά. Κατάλαβα ότι του αρέσω κι εγώ γιατί μου μιλούσε, με κοιτούσε και τα σχετικά.

Μου πρότεινε μετά από λίγο να πάμε να χορέψουμε μόνοι μας πιο πέρα και δέχτηκα. Με ρώτησε αν είμαι ελεύθερη. Ξεκινήσαμε να χορεύουμε, φιλιόμασταν και τα λοιπά και ήμασταν μαζί τις υπόλοιπες τρεις ώρες σχεδόν. Όταν φύγαμε με χαιρέτησε και μου έσφιξε το χέρι.

Την επόμενη μέρα περίμενα ότι θα έστελνε κάτι αλλά τίποτα. Του έστειλα εγώ αίτημα φιλίας, το οποίο δέχτηκε. Περίμενα να στείλει μήνυμα μέσα στις επόμενες μέρες ή να επιδιώξει κάποια συνάντηση. Δεν έβλεπα να κάνει κάτι, οπότε σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να στείλω εγώ ένα απλό τι κάνεις και να δω τι έχει να μου πει και πως θα μιλήσει.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, να μου πει: θα ήθελα να συνεχίσω μαζί σου ή όχι. Το ξέρω ότι αν πραγματικά ενδιαφερόταν θα είχε στείλει, αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί να πιστεύει πως αφού δεν έστειλα ούτε εγώ, δεν μου άρεσε ή να διστάζει γιατί δεν με ξέρει πολύ (ούτε εγώ άλλωστε). Ενώ εκείνος μου αρέσει αρκετά.

Μαρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εφόσον την πρώτη φορά που σε γνώρισε ήρθατε τόσο κοντά, δε νομίζω ότι θα δίσταζε να σου στείλει κάτι. Εσύ την πρώτη κίνηση την έκανες, από κει και πέρα είναι στο χέρι του. Αν και μόνη σου το είπες: “αν πραγματικά ενδιαφερόταν θα είχε στείλει”. Οπότε κρατάς μικρό καλάθι και περιμένεις…

  2. Εφόσον δέχτηκε το αίτημα φιλίας σου, μπορεί να περιμένει επικοινωνία από σένα. Αν σου αρέσει, λοιπόν, στη θέση σου δεν θα δίσταζα, θα του έστελνα ένα καλημέρα με ένα αστείο meme, για να σπάσει ο πάγος και online, και θα τον ρωτούσα πώς είναι. Μπορείς μετά, αν το chat κυλήσει αβίαστα, να προτείνεις καφεδάκι ή βόλτα με μια ωραία μέρα έξω (μην “καείτε” ώρες στο Messenger ενώ μπορείτε να τα πείτε από κοντά έστω για μια ωρίτσα). Εμείς οι Ελληνίδες στην πλειοψηφία μας τρώμε κολλήματα του στυλ “αν ενδιαφέρεται, ας με ψάξει” και χάνουμε πολλές ευκαιρίες με το να μην κάνουμε έξυπνες κινήσεις προσέγγισης. Στην τελική, εκείνος έδειξε πρώτος το ενδιαφέρον του και σε φίλησε, εσύ δεν έχεις το ίσο δικαίωμα να του εκφράσεις ότι σου αρέσει αναζητώντας τον μετέπειτα; Και φυσικά, από την αντίδρασή του θα καταλάβεις πιο γρήγορα αν θα συνεχιστεί κάτι μεταξύ σας ή αν δεν αξίζει να επενδύσεις περισσότερο χρόνο!

  3. Αλλη φορά πριν χορεύεις και φιλιέσαι κάνε και καμια κουβέντα πρώτα ποιος ειναι ο άλλος αν εχει σχέση, δείξε οτι σε ενδιαφέρει να γνωριστείς αντάλλαξε κανα τηλεφωνο… ετσι στα χύμα σε είδα φιλήθηκα και την επομενη σου στέλνω αίτημα στο fb το έκαψες…

  4. Γεια σου ρε “Δι”-καστή των ηθών εσύ! Ναι, κάψε την κοπέλα στην πυρά τώρα που χόρεψε, πέρασε ωραία και φιλήθηκε με έναν άντρα από τον οποίον υπήρχε αμοιβαίο ενδιαφέρον κιόλας! Ευτυχώς στο δρόμο για το σπίτι της δεν τη βίασε κανένας σιχαμένος άγνωστος, αλλιώς θα λέγατε ότι αυτή πήγαινε γυρεύοντας, ε? Ακριβώς τα κολλήματα Ελληνίδων που έθιξε ο/η Λέων. Μαρία, άσε τους δισταγμούς και τους συντηρητισμούς. Πιάσε του κουβέντα αφού συνδεθήκατε στο Facebook, δες αν και τι θέλει από σένα, και προχώρα! Ή προχώρα παρακάτω, αν τυχόν δεις ότι δεν είναι διαθέσιμος. Και αν ο συγκεκριμένος ήθελε να σε χαρακτηρίσει, μη στεναχωριέσαι, θα το είχε ήδη κάνει και δεν θα επέλεγε να φιληθεί μαζί σου.

  5. Ίσως περιμένει από εσένα το πρώτο βήμα μπορεί να φοβήθηκε ότι το μετάνιωσες πιστεύω ότι θα ήταν καλό να στείλεις ένα μήνυμα όχι κάτι ιδιαίτερο απλά ένα τι κάνεις και μετά από το πόσο ενδιαφέρον έδειξε να μπορέσεις να βγάλεις κάποια συμπεράσματα άλλωστε δεν χάνεις κάτι με το να προσπαθήσεις

  6. Ξυπνησε την άλλη μέρα και…ούτε σε θυμόταν. Είδε οτι τον έψαξες κιόλας στο FB σου λέει εντάξει την έχουμε αυτήν…
    αφού τον κυνηγάς που τον κυνηγάς στείλε του ενα μηνυμα αλλα μην περιμένεις πολλά καταλαβαίνει οτι καίγεσαι.

  7. Θα συμφωνησω και εγω με τη Δι οτι το εκαψες…Γιατι βρε αγαπη μου γλυκεια εισαι τοσο χυμα?Ετσι με την πρωτη ευκαιρια πας και φιλιεσαι με τον οποιοδηποτε χωρις να γνωριζεις μερικα πραγματα για αυτον και μετα περιμενεις να σε παρει και στα σοβαρα?Το πιο πιθανο ειναι οτι η’ δεν εχει ξεπερασει καποιο προηγουμενο δεσμο και ακομα ειναι αλλου η’ το οτι ηθελε να περασει καλα για ενα βραδυ και μετα το μετανιωσε.Θετικο για αυτον,φαινεται οτι πρεπει να εχει αρχες,αρνητικο για εσενα οτι σε περασε για ευκολη και ψαχνει για καποια πιο (σοβαρη).Την επομενη φορα να εισαι πιο (μαζεμενη)και να μην δειχνεις τοσο ευκολη γιατι αυτοι που θα σε πλησιαζουν στο τελος θα ειναι αυτοι που θα σε εχουν για ξεπετα και δεν το θελεις αυτο νομιζω.Φιλια .

  8. Εφόσον σου δόθηκε η ευκαιρία να κάνεις κάτι με κάποιον που σ’αρέσει γιατί να μην το κάνεις?Τώρα απλά είναι στο χέρι του πιστεύω να κάνει το επόμενο βήμα και να δείξει σοβαρό ενδιαφέρον αλλιώς πάμε γι άλλα!

  9. Ηθελε να περασει απλα καλα εκεινη την ωρα. Αλλιως θα εστελνε με το που εβλεπε το αιτημα. Δεν ειναι ντροπαλος αφου φιληθηκατε και σου ζητησε να πατε παραπερα να χορεψετε

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More