Site icon TLIFE

Οι δικές σας ιστορίες: “Την επόμενη μέρα περίμενα ότι θα έστελνε κάτι αλλά τίποτα.”

Θα ήθελα τη συμβουλή σας για ένα θέμα…

Πριν λίγο καιρό είχα βγει με τις φίλες μου και με ένα συμφοιτητή μου και έφερε δύο φίλους του. Ενώ βρισκόμασταν στο μαγαζί, ο ένας από αυτούς μου άρεσε αρκετά. Κατάλαβα ότι του αρέσω κι εγώ γιατί μου μιλούσε, με κοιτούσε και τα σχετικά.

Μου πρότεινε μετά από λίγο να πάμε να χορέψουμε μόνοι μας πιο πέρα και δέχτηκα. Με ρώτησε αν είμαι ελεύθερη. Ξεκινήσαμε να χορεύουμε, φιλιόμασταν και τα λοιπά και ήμασταν μαζί τις υπόλοιπες τρεις ώρες σχεδόν. Όταν φύγαμε με χαιρέτησε και μου έσφιξε το χέρι.

Την επόμενη μέρα περίμενα ότι θα έστελνε κάτι αλλά τίποτα. Του έστειλα εγώ αίτημα φιλίας, το οποίο δέχτηκε. Περίμενα να στείλει μήνυμα μέσα στις επόμενες μέρες ή να επιδιώξει κάποια συνάντηση. Δεν έβλεπα να κάνει κάτι, οπότε σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να στείλω εγώ ένα απλό τι κάνεις και να δω τι έχει να μου πει και πως θα μιλήσει.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, να μου πει: θα ήθελα να συνεχίσω μαζί σου ή όχι. Το ξέρω ότι αν πραγματικά ενδιαφερόταν θα είχε στείλει, αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί να πιστεύει πως αφού δεν έστειλα ούτε εγώ, δεν μου άρεσε ή να διστάζει γιατί δεν με ξέρει πολύ (ούτε εγώ άλλωστε). Ενώ εκείνος μου αρέσει αρκετά.

Μαρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr