Site icon TLIFE

Όλγα: “Νιώθω ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την πρώην του…”

Καλησπέρα!

Έχω σχέση με κάποιον εδώ και έξι μήνες. Από ότι έχω μάθει και από τον ίδιο και από κοινούς φίλους πριν από μένα είχε μια μεγάλη σχέση η οποία τον ταλαιπώρησε πολύ. Φασαρίες, τσακωμοί, ζήλιες, χωρισμοί και τέτοια.

Η προηγούμενη κοπέλα του δεν του φέρθηκε καθόλου καλά. Και στο τέλος τον παράτησε κιόλας. Το πρόβλημα είναι ότι νιώθω ότι δεν την ξεπέρασε ακόμα.

Μπήκε στην επόμενη σχέση (με μένα) αμέσως σχεδόν και αυτό είναι κάτι που με αγχώνει. Η συμπεριφορά του απέναντί μου είναι καλή, μοιάζει όμως πολλές φορές χαμένος στις σκέψεις του. Φοβάμαι μήπως απλά με “χρησιμοποιεί” για να ξεπεράσει την πρώην του.

Κάθε φορά που αναφέρομαι σε αυτήν εκνευρίζεται. Αντιδρά υπερβολικά και γίνεται έξαλλος όταν τον ρωτάω αν την έχει αφήσει πίσω του.

Κάτι όμως δεν μου πάει καλά. Δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω. Νιώθω ότι ακόμα πονάει, ότι ακόμα την έχει στο μυαλό του. Αποφεύγω να το συζητάω πια γιατί όπως σας είπα αντιδρά έντονα. Είμαι ερωτευμένη όμως μαζί του και το ενδεχόμενο να σκέφτεται ακόμα την άλλη με στενοχωρεί.

Τι να κάνω; Κι αν η πρώην γυρίσει;

Όλγα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr