Site icon TLIFE

Όλια: “Θα ήθελα τη γνώμη σας σε ένα θέμα που δεν έχει να κάνει με σχέσεις, αλλά με ενοχλητικούς γείτονες.”

Γεια σας!
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου τη γνώμη σας πάνω σε ένα θέμα που δεν έχει να κάνει με σχέσεις, αλλά με ενοχλητικούς γείτονες…

Λοιπόν, για να καταλάβετε είμαι παντρεμένη 12 χρόνια. Όλα καλά, δόξα τω Θεώ. Έχουμε δύο παιδάκια, 6 και 7 χρόνων, αγόρι και κορίτσι. Λόγω κρίσης μεταναστεύσαμε Αγγλία πριν μερικά χρόνια.

Πριν λίγο καιρό αλλάξαμε γειτονιά λόγω σχολείου των παιδιών για να είναι πιο κοντά και που λέτε, στη νέα γειτονιά είναι μια γειτόνισσα που την κόρη της -5 χρόνων- όλο σε εμάς τη στέλνει, όλη μέρα και κάθεται.

Ειδικά τώρα που τα παιδιά δεν έχουν σχολείο… και καλά για να παίζουνε. Κάθε μέρα όμως! Και έχω ενοχληθεί γιατί εμείς ένα “γεια” λέμε οι γονείς. Δεν τους ξέρουμε καλά, δεν έχουμε πάρε δώσε μαζί τους.

Ένας χαμός στο σπίτι. Τρία παιδιά και έχω να καθαρίσω μετά όλο το χαμό που κάνουνε. Για να μην σας πω ότι πάει και στην τουαλέτα μας που σιχαίνομαι. Δηλαδή εδώ τρώει κτλ… Και απόρησα: οι γονείς της είναι τόσο βλάκες και αφήνουν έτσι το παιδί τους; Απλά χτυπάει την πόρτα κι έρχεται λες και είμαστε συγγενείς της. Είναι πραγματικά ενοχλητικό.

Τις τελευταίες μέρες δεν της ανοίγω και κάθεται, χτυπάει δυνατά την πόρτα ώσπου βαριέται και φεύγει. Πραγματικά το λυπάμαι το παιδί, αλλά έχω ενοχληθεί πολύ. Πείτε μου κι εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Το να μιλήσω με τη μάνα της είναι δύσκολο… Πολύ χαζοί άνθρωποι.

Όλια

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr