Site icon TLIFE

Olivia: “Δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό το θέμα με έχει επηρεάσει και ψυχολογικά πολύ.”

Καλησπέρα!
Το πρόβλημά μου δεν είναι ούτε ερωτικό ούτε φιλικό αλλά θα εκτιμούσα πολύ να μου πείτε τις δικές απόψεις για το πρόβλημά μου.

Το πρόβλημά μου είναι η ακμή. Το Μάρτιο ξεκίνησα να βγάζω κάποια σπυράκια στο πρόσωπο. Δεν ήταν κάτι τραγικό αλλά εμένα με ενοχλούσαν μιας και είχα πολύ καθαρό δέρμα και έτσι αποφάσισα να πάω σε δερματολόγο όπου μου είπε ότι είναι ακμή και μου έδωσε διάφορες κρέμες και μια αντιβίωση ευρέως χρήσεως και θα με έβλεπε ξανά σε 2 μήνες.

Πέρασαν οι δύο μήνες και το δέρμα μου είναι χειρότερα από πριν. Βγάζω συνέχεια σπυράκια τα οποία μετά αφήνουν έντονη κοκκινίλα και το πρόσωπό μου γυαλίζει πολύ περισσότερο από πριν.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό το θέμα με έχει επηρεάσει και ψυχολογικά πολύ. Είναι φυσιολογικό αυτό ή κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να πάω σε άλλο δερματολόγο; Να αναφέρω ότι είμαι 23 χρονών και στην εφηβεία δεν είχα κανένα πρόβλημα με το δέρμα μου.

Κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Olivia

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr