Site icon TLIFE

“Όμως, αυτή είναι πολύ καπάτσα. Ήδη τον έχω χάσει εξαιτίας της”

Καλησπέρα, είμαι 17 ετών και είχα σχέση με ένα παιδί 23 ετών.

Πρόσφατα έφυγε μακριά σε ένα χωριό οχτώ ώρες μακριά μου. Ξεκίνησε για να μείνει για 10 μέρες. Μετά οι μέρες έγιναν εβδομάδες, ώσπου φτάσαμε στο μήνα!

Εμείς 15 μέρες αφού πήγε εκεί τσακωνόμασταν συνεχώς κι έψαχνε την αφορμή για να με χωρίσει. Μέχρι που το κατάφερε γιατί ήθελε να βγει κι από πάνω.

Εγώ έλεγα με ένα παιδί ότι τα έχουμε, καθαρά και μόνο για να ζηλέψει η πρώην του. Εγώ με εκείνον δεν είχα κάνει τίποτα απολύτως παρόλο που ήταν πολύ γλυκός με εμένα και μου είχε πει ξεκάθαρα ότι με θέλει…

Αυτός το έμαθε, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν έχω τίποτα μαζί του στην πραγματικότητα και με χώρισε.

Τον παρακαλούσα δύο μέρες άυπνη. Τον έπαιρνα συνεχώς τηλέφωνα και του ζητούσα συγνώμη υποβαθμίζοντας τον εαυτό μου. Ήθελα να του δείξω οτι θέλω μόνο εκείνον.

Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Τίποτα. Καμία απολύτως αντίδραση μέχρι που την επόμενη μέρα με έπαιρναν τηλέφωνα οι φίλοι του.

Είχε γνωρίσει μια καπάτσα που τον είχε απομακρύνει από τους φίλους του. Είχα και τους φίλους του να μου μιλάνε και να μου λένε: ξύπνα, τον χάνεις, κάνε κάτι, του αρέσει να τον διεκδικούν!

Το θέμα είναι ότι τον θέλω πολύ και μου λείπει. Όμως δεν έχω σκοπό να τον κυνηγήσω. Γνωρίζω πολύ καλά πως άμα με θέλει πραγματικά θα γυρίσει πίσω!

Αν ήθελα σκύλο θα αγόραζα έναν. Ποιος ο λόγος να τον κάνω το σκυλάκι μου;

Όμως, αυτή είναι πολύ καπάτσα. Ήδη τον έχω χάσει εξαιτίας της. Πιθανότατα δεν θα επιστρέψει πίσω από ότι έμαθα. Τι να κάνω; Τον θέλω πίσω. Δεν μπορώ μακριά του!

😀

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr