“ΟΧΙ, δεν είμαι πολύ μικρή για να ερωτευθώ και μάλιστα πολύ…”

Λοιπόν, είμαι 15 και ΟΧΙ δεν είμαι πολύ μικρή για να ερωτευθώ και μάλιστα πολύ! Οπότε θα ήθελα κάποιες συμβουλές για να τον προσεγγίσω!

A! Kαι μερικές φορές δείχνει ότι πράγματι ενδιαφέρεται και κάποιες δείχνει λιγότερο ενδιαφέρον! Μερικές φορές αποφεύγει την επαφή και τα αγγίγματα, αλλά άλλες όχι. Ίσα ίσα κάνει αυτός πολλά!

Αξίζει να αναφέρω ότι είναι πολύ καλός μου φίλος.

Οι φίλες μου με αποθαρρύνουν από τις προσπάθειες να τον προσεγγίσω και μου λένε ότι θα φάω τα μούτρα μου κι ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, αλλά δεν τις πιστεύω.

Έχω πραγματικά ερωτευθεί. Πρώτη φορά νιώθω έτσι εδώ και δύο χρόνια.

Ακόμα, είμαι πολύ ντροπαλή για να του πω τα αισθήματά μου.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Αν δεν πιάσουν οι συμβουλές σας, τότε εντάξει, θα κοιτάξω αλλού!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

MioMio

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ —ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ —-ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ –ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΟΣΟ ΕΣΥ —-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ –ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΣ ΠΑΣΟ —ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ —-ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ —-ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ — ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ Π.Χ “ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ” — —ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ –ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ — ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ Η ΟΧΙ –ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΚΑ , ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ —

  2. ok. nai einai ena problima! pisteuw pws an tou ekfraseis ta sunes8imata sou tha niwseis kalutera kai afou exeis erwteutei opws les tote 9a deis pws niwthei autos gia esena! eisai omws ntropali … steile tote mia kolliti sou gia na na ”psarepsei” an tou areseis i oxi!!! KALI EPITYXIA!!!!!!

  3. Πολύ απλά,όταν είστε σε πιό ρομαντική φάση (με τα αγγίγματα κλπ) θα του πείς μη με αγγίζεις και πολύ γιατί στο τέλος θα αρχίσει να μου αρέσει…Aυτός αν δεν ειναι βλάκας θα πιασει το υπονοούμενο και η θα προχωρήσει ντουγρού ή θα πάει αλλού….αν τελικά είναι βλάκας κ δεν πάει γραμμή, τί τον θές….;
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ,ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΚΛΠ ΧΑΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΗ (ΜΕΤΑ ΤΑ 18 ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)

  4. Μήπως οι φίλες σου έχουν δίκιο που σε αποθαρρύνουν? Το λέω διότι ίσως σου φαίνεται πως τα χάδια που σου κάνει κλπ. είναι με πιο ερωτικό σκοπό ενώ αυτός στην πραγματικότητα να το κάνει για καθαρά φιλικούς λόγους…..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More