Site icon TLIFE

Παναγιώτα: “Φοβάμαι μήπως πληγωθώ αν μάθω ότι έχει ήδη σχέση ή ότι παίζει κάτι με κάποια άλλη”

Θα ήθελα κι εγώ να πω την ιστορία μου…

Υπάρχει κάτι το οποίο με απασχολεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και δεν ξέρω ούτε τι είναι ακριβώς ούτε πώς να το χειριστώ.

Εδώ και δύο χρόνια περίπου, είμαι φίλη στο facebook με ένα αγόρι το οποίο δεν το γνωρίζω προσωπικά. Είμαστε και οι δύο μέλη σε ένα γκρουπ στο facebook το οποίο έχει να κάνει με φοιτητές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέσα από αυτό το γκρουπ έτυχε να καταλήξουμε να γίνουμε φίλοι.

Είχα κάνει ορισμένες δημοσιεύσεις σχετικά με τις εξελίξεις, εκείνη την εποχή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και προφανώς αυτές τις δημοσιεύσεις παρατήρησε αυτό το αγορι και μου έστειλε αίτημα φιλίας το οποίο δέχτηκα.

Είμαστε και οι δύο πλέον πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, εγώ από τη Φιλοσοφική κι εκείνος από την ΑΣΟΕΕ, απλά σε αυτό το γκρουπ γίναμε μέλη όσο ακόμα σπουδάζαμε.

Δεν γνωριστήκαμε ποτέ από κοντά. Μπορεί να σπουδάζαμε στην ίδια πόλη και στο ίδιο πανεπιστήμιο αλλά δεν γνώριζε ο ένας την ύπαρξη του άλλου μέχρι τη στιγμή που μου έστειλε το αίτημα φιλίας στο facebook.

Να σημειώσω ότι εγώ είμαι από επαρχία κι έζησα στην Αθήνα ακριβώς όσα χρόνια σπούδασα (τώρα κάνω το μεταπτυχιακό μου σε άλλη σχολή, σε άλλη πόλη, αλλά σε συναφές αντικείμενο με εκείνο των σπουδών μου), ενώ εκείνος είναι γέννημα-θρέμμα Αθηναίος.

Στην αρχή της φιλίας μας στο κοινωνικό αυτό δίκτυο δεν είχα δώσει σημασία στο άτομο αυτό, αλλά τώρα τελευταία τα πράγματα έχουν αλλάξει. Κάτι σαν σκίρτημα έχει κυριεύσει την καρδιά μου και αρκετές φορές μέσα στην ημέρα έχω πιάσει τον εαυτό μου να τον σκέφτεται επίμονα.

Έχω προσέξει και κάποιες που έχει ανεβάσει ο ίδιος στο facebook με τον εαυτό του και οφείλω να ομολογήσω ότι τον βρίσκω κούκλο και τον τέλειο άντρα. Έχω την εντύπωση ότι τον έχω ερωτευθεί, χωρίς όμως να τον γνωρίζω καθόλου προσωπικά, ούτε να ξέρω τι είδους άνθρωπος και τι χαρακτήρας είναι.

Δεν ξέρω καν αν έχει σχέση με καμιά κοπέλα (δεν αναφέρεται τίποτα τέτοιο στη σελίδα του) και για αυτό και δεν έχω επιχειρήσει να κάνω κάτι. Πρώτον, δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω για να τον προσεγγίσω και να μάθω περισσότερα για αυτόν και δεύτερον, ίσως και να φοβάμαι ότι θα πληγωθώ αν μάθω ότι έχει ήδη σχέση ή ότι κάτι παίζει με κάποια άλλη.

Εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω;
Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή και τις τυχόν συμβουλές σας.

Παναγιώτα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr