Site icon TLIFE

Πέπη: “Το αγόρι που μου αρέσει και τα έχει με τη φίλη μου, μου έστειλε μήνυμα…”

Γεια σας και πάλι…

Είμαι η Πέπη και χρειάζομαι τη βοήθειά σας ξανά.

Το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν τόσο ωραία πράγματα γύρω, αλλά εγώ δεν μπορώ να τα χαρώ.

Ο Άκης, το αγόρι που μου αρέσει και τα έχει με τη φίλη μου, μου έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα μήνυμα να με ρωτήσει για κάτι σημειώσεις από τη σχολή μας…

Μιλήσαμε πολύ ώρα με μηνύματα κι όταν τον ρώτησα αν η κοπέλα του ξέρει ότι μιλάμε μου απάντησε “φυσικά και όχι”.

Μέσα στην εβδομάδα μιλήσαμε αρκετές φορές κι από μηνύματα κι από κοντά. Χθες τον συνάντησα στο δρόμο και δεν τον χαιρέτησα. Ήμουν τόσο νευριασμένη μαζί του κι αν τον κοιτούσα θα λύγιζα…

Μετά από λίγη ώρα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι τον ενόχλησε αρκετά ο τρόπος μου (που δεν τον χαιρέτησα). Μιλήσαμε αρκετή ώρα και πάνω στη συζήτηση μου είπε ότι του αρέσω κι ότι στο μέλλον θέλει να γίνει κάτι σίγουρα.

Εγώ του είπα έμμεσα ότι τον θέλω κι εγώ. Είπε ακόμα ότι δεν με έχει ξεπεράσει κι ότι θέλει να είμαστε μαζί, αλλά όχι στα κοντινά… Αισθάνομαι λίγο άσχημα για την κοπέλα του. Δεν ξέρω αν πρέπει να μάθει όσα μου είπε ή όχι. Και στο τέλος μου είπε ότι του έφυγε ένα βάρος κι ότι δεν μπορούσε να το κρατάει άλλο μέσα του.

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί δεν ξέρω τι να κάνω… Να τον περιμένω ή να προχωρήσω παρακάτω;

Πέπη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr