Προσωπικές ιστορίες γεμάτες έρωτα, πάθη, απιστίες, σεξ…

Προσωπικές ιστορίες γεμάτες έρωτα, πάθη, απιστίες, σεξ… | tlife.gr
Γράψε κι εσύ τη δική σου ιστορία
Στείλε κι εσύ τη δική σου ερωτική ιστορία… Έτσι, γιατί θέλεις να τη δεις δημοσιευμένη. Γιατί θέλεις να πεις κάτι μέσα από αυτή. Γιατί τα παθήματα της μιας μπορεί να είναι τα μαθήματα μιας άλλης. Γιατί απλά μας αρέσει να διαβάζουμε ερωτικές ιστορίες. Είναι γνωστό άλλωστε πως η ζωή ξεπερνά και τα πιο ευφάνταστα κινηματογραφικά σενάρια.
Πού γνωριστήκατε, πως; Τι παιχνίδια έπαιξε η δική σου μοίρα; Γιατί είσαι ακόμα μαζί του; Γιατί δεν είσαι; Πως χωρίσατε; Ερωτικές ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή, αληθινές. Αυτό θέλουμε. Γιατί τίποτα δεν ξεπερνά την πραγματικότητα. Και κυρίως ο έρωτας…
Στείλε τη δική σου ιστορία πάθους. Χρησιμοποίησε ψευδώνυμο αν θέλεις, εκμεταλλεύσου την ανωνυμία και γράψε ελεύθερα. Ή υπέγραψέ το κανονικά. Ό, τι θέλεις. Όπως νιώθεις.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από τις ερωτικές ιστορίες των ανθρώπων και κυρίως γραμμένες από το χέρι των γυναικών. Είναι γεμάτες συναίσθημα!
Κάνε “κλικ” για να διαβάσεις τις προσωπικές ιστορίες άλλων γυναικών εδώ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
  1. ΕΙΜΑΙ Η ΒΑΣΩ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ 26 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤV ΟΧΙ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ANYWAY ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΜΟΥ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more