Site icon TLIFE

Ράνια: “Από τη στιγμή που έφυγα από το σπίτι του όλα πάγωσαν και δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί.”

Γνωριστήκαμε πριν από αρκετά χρόνια, όταν εγώ πήγαινα ακόμα σχολείο, σε κοινή παρέα. Τον ήθελα σαν τρελή, αλλά αυτός δεν μου έδινε καμία σημασία. Δεν το έβαζα όμως κάτω. Επέμενα. Ήμουνα σίγουρη ότι θα καταφέρω να τον κατακτήσω, παρ’ όλη την αδιάφορη συμπεριφορά του.

Τελικά τίποτα. Γνώρισα κάποιον άλλον και ξεχάστηκα. Πάντα ένιωθα κάτι όταν τον έβλεπα, σταμάτησα όμως να τον διεκδικώ. Μέχρι που ένα βράδυ, συναντηθήκαμε έξω σε κάποιο μπαρ τυχαία. Εκείνος με την παρέα του, εγώ με τη δική μου. Καταλήξαμε, περίπου τα ξημερώματα να φιλιόμαστε, αλλά μέχρι εκεί.

Από την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να τον βγάλω από το μυαλό μου. Χώρισα και σκεφτόμουν μόνο αυτόν. Μετά από εκείνο το βράδυ όμως δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία. Τον έψαξα στο Facebook, τον βρήκα, γίναμε φίλοι, είπαμε να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή, αλλά αυτή η στιγμή δεν ήρθε παρά μόνο αρκετό καιρό μετά.

Εγώ ήμουνα αυτή που έκανα ξανά την πρώτη κίνηση, έστειλα μήνυμα, και τελικά βρεθήκαμε. Ήταν τέλεια. Μου μιλούσε όμορφα, με φιλούσε συνέχεια, με κοιτούσε σαν ερωτευμένος κι εκείνος. Καταλήξαμε σπίτι του και δεν μείναμε μόνο στα φιλιά. Το πρωί ήταν όλα ακόμα πιο όμορφα. Μου έφτιαξε πρωινό, με πείραζε, μου έδινε διάφορες υποσχέσεις.

Από τη στιγμή που έφυγα από το σπίτι του όλα πάγωσαν και δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί. Στο τηλέφωνο ήταν απότομος, στα μηνύματα δεν απαντούσε καν. Γιατί; Εκείνος έδινε τις υποσχέσεις όχι εγώ… Δεν κατάλαβα τίποτα από τη συμπεριφορά του. Ok, καταλαβαίνω ότι ίσως να ήθελε να κάνει απλά σεξ και τίποτα άλλο. Όλα αυτά που έλεγε όμως, γιατί;

Ράνια


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr