Site icon TLIFE

Ράνια: “Έπεσα πάνω στον πρώην μου κι από τότε έχει κολλήσει το μυαλό μου…”

Γεια σας κορίτσια!

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Προχθές σε μια βραδινή έξοδο με την κολλητή μου έπεσα πάνω στον πρώην μου κι από τότε έχει κολλήσει το μυαλό μου.

Τον σκέφτομαι συνέχεια, θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές που είχαμε περάσει μαζί και τέτοια. Έχει ομορφύνει πολύ και μετανιώνω που τον χώρισα. Τι να κάνω;

Ήμασταν μαζί πριν δυο χρόνια και χωρίσαμε γιατί εγώ δεν ήθελα άλλο. Είχα γνωρίσει κάποιον άλλον, με τον οποίο η ιστορία δεν κράτησε πολύ και τώρα βρίσκομαι σε αδιέξοδο.

Μιλήσαμε για λίγο, μου είπε ότι δεν κάνει και κάτι ιδιαίτερο σε αυτή τη φάση της ζωής του οπότε υπέθεσα ότι δεν έχει σχέση. Ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί μου, χάρηκε κι αυτός που με είδε αλλά δεν ξέρω πως να το χειριστώ.

Να τον πάρω τηλέφωνο; Να του στείλω μήνυμα; Ή να περιμένω μήπως κάνει αυτός κίνηση -που δεν νομίζω… Δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Φοβάμαι όμως μήπως ακόμα μέσα του είναι θυμωμένος για τον τρόπο που του φέρθηκα…

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Ράνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr