Site icon TLIFE

Ράνια: “Έχω σχέση εδώ και 3 χρόνια. Το μυαλό μου όμως είναι αλλού. Τι να κάνω;”

Καλησπέρα!

Το όνομά μου είναι Ράνια και είμαι 23 χρόνων. Έχω μια σχέση με ένα συνομίληκό μου αγόρι εδώ και τρία χρόνια. Πριν λίγο καιρό όμως γνώρισα στο μαγαζί που δουλεύω έναν άντρα πολύ γοητευτικό και αρκετά μεγαλύτερό μου (40 ετών).

Έρχεται συχνά εκεί που δουλεύω, με φλερτάρει με ωραίο τρόπο και τον τελευταίο καιρό τον σκέφτομαι συνέχεια. Πριν κάποιες μέρες που ζήτησε να βγούμε οι δυο μας για έναν καφέ και συμφώνησα.

Πέρασα πολύ όμορφα μαζί του και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που μου μιλάει, αυτά που λέει, το πώς με προσέχει και με διεκδικεί. Είναι ένας άντρας κατασταλαγμένος, με καριέρα και πολύ έξυπνος.

Το πρόβλημά μου είναι το αγόρι μου. Είναι πολύ καλό παιδί, είναι πολύ καλός μαζί μου και τον αγαπάω. Όμως το μυαλό μου πια είναι αλλού. Τι να κάνω; Μια διαλύσω μια όμορφη σχέση και να πληγώσω έναν άνθρωπο που μου φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο για να ρισκάρω κάτι που μοιάζει ωραίο αλλά δεν ξέρω τι θα προκύψει στην πορεία; Και η διαφορά ηλικίας;

Δεν ξέρω τι να κάνω… Χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

Ράνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr