Site icon TLIFE

Ρέα: “Αυτή θα είναι η ζωή μου από εδώ και πέρα;”

Καλησπέρα!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Είμαι αρραβωνιασμένη εδώ και ένα χρόνο. Είμαστε μαζί συνολικά τρία χρόνια και έχουμε πει να παντρευτούμε του χρόνου. Το πρόβλημά μου είναι ότι με ζηλεύει πολύ. Στη διάρκεια αυτής της σχέσης και εξαιτίας της αρρωστημένης ζήλιας του απομακρύνθηκα από τους φίλους μου και η ζωή μου πια είναι δουλειά, σπίτι. Και οι μόνες επαφές που έχω είναι με την οικογένειά μου, με την οικογένειά του και με αυτόν. Και με δυο φίλες που απλά μιλάμε στο τηλέφωνο όταν εκείνος φυσικά δεν είναι μπροστά (και αυτό όχι και πολύ συχνά).

Έχουμε αρκετά χρόνια διαφορά. Και είναι πολύ συντηρητικός. Με αγαπάει πολύ το ξέρω. Κι εγώ τον αγαπάω, αλλά είναι στιγμές που δεν αντέχω. Θέλω να βγω μια βόλτα με τις φίλες μου, να πιω έναν καφέ μαζί τους και να πούμε τα νέα μας. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Γιατί και να βγω για έναν καφέ θα μου τον βγάλει ξινό. Θα μου τηλεφωνεί συνέχεια, μετά θα έχει μούτρα, θα περάσω από ανάκριση και θα καταλήξουμε σε τσακωμό.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτή θα είναι η ζωή μου από εδώ και πέρα; Θα ζω σε ένα σπίτι και θα βγαίνω όποτε εκείνος μπορεί και έχει όρεξη; Μου λείπουν οι φίλες μου, μου λείπει η ζωή που είχα πριν τον γνωρίσω, αλλά δεν μπορώ και να τον αφήσω. Τον αγαπάω, θέλω να τον παντρευτώ, αλλά κάτι πρέπει να κάνω για να αλλάξει αυτή η κατάσταση και η ζήλια του.

Ρέα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr