Site icon TLIFE

Ρένα: “Ανακάλυψα ότι ο σύζυγός μου έχει παράλληλη σχέση με κάποια άλλη.”

Καλησπέρα σας!

Αποφάσισα να γράψω κι εγώ το πρόβλημά μου μήπως και με βοηθήσετε σε αυτήν την πολύ πιεσμένη περίοδο της ζωής μου.

Είμαι παντρεμένη και έχω μια κόρη τριών ετών. Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα ότι ο σύζυγός μου έχει παράλληλη σχέση με κάποια άλλη. Όπως καταλαβαίνετε, τρελάθηκα. Έγινε χαμός. Πήρα την μικρή κι έφυγα από το σπίτι.

Εκείνος άρχισε να με παρακαλάει να μη φύγω, να κλαίει, να μου ζητάει συγγνώμη. Φορτισμένη από την όλη ιστορία έφυγα κι έμεινα για λίγες μέρες σε μια φίλη. Εκείνος μου τηλεφωνούσε συνέχεια, μου έστελνε μηνύματα κι όταν κάποια στιγμή δέχτηκα να συναντηθούμε να μιλήσουμε έδειχνε πολύ ταλαιπωρημένος και πραγματικά μετανιωμένος. Μου ορκίστηκε ότι αυτή η ιστορία τελείωσε. Μου είπε ότι δεν θέλει να με χάσει, ότι δεν θέλει να διαλυθεί η οικογένειά μας κλπ.

Να μην τα πολυλογώ, γύρισα στο σπίτι. Αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία. Και η συμπεριφορά του από τότε είναι παραπάνω από σωστή. Και φροντίζει πάντα να ξέρω που είναι και τι κάνει. Όμως εγώ δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Δεν μπορώ να τον ξαναδώ όπως τον έβλεπα. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω και δεν είμαι πια ευτυχισμένη. Εκείνος είναι πολύ γλυκός και τρυφερός μαζί μου, αλλά εγώ έχω παγώσει.

Και φοβάμαι τα πάντα. Ακούω μήνυμα στο κινητό του και ταράζομαι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Οι μέρες μου δεν περνάνε. Και με βλέπει και η μικρή μου συνέχεια στεναχωρημένη και δεν θέλω. Τι να κάνω; Να δώσω λίγο ακόμα χρόνο, μήπως και καταφέρω να συμβιβαστώ με την ιδέα, μήπως και το ξεπεράσω ή να φύγω; Νιώθω ότι έχασα την εμπιστοσύνη μου. Ότι ράγισε το γυαλί, ότι κάτι έσπασε μέσα μου και ότι δεν θα ξαναγίνουμε ποτέ όπως πριν.

Εσείς, που είστε απέξω και πιο αντικειμενικοί, τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Δεν θέλω να χαλάσω την οικογένειά μου, αλλά και αυτό που με τρώει καθημερινά δεν αντέχεται.

Ρένα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr