Site icon TLIFE

Ρένα: “Άρχισαν να έρχονται οι φίλοι του στο σπίτι και να ξεχνάνε να φύγουν”.

Γεια σας!
Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας.

Έχω μια σχέση, η οποία εδώ και μερικούς μήνες προχώρησε σε συγκατοίκηση. Τα πηγαίναμε πολύ καλά μεταξύ μας οπότε και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη συμβίωση. Άφησα το σπίτι στο οποίο έμενα εγώ πριν γιατί ήταν πολύ μικρό και νοικιάσαμε ένα μεγαλύτερο. Εκείνος πριν έμενε με τους γονείς του.

Ο πρώτος μήνας ήταν πολύ όμορφος. Στον δεύτερο ξεκίνησαν τα προβλήματα. Άρχισαν να έρχονται οι φίλοι του στο σπίτι και να ξεχνάνε να φύγουν. Και να συμπληρώσω εδώ ότι έρχονταν όποτε ήθελαν -δεν ενημέρωναν από πριν. Μερικές φορές μάλιστα ούτε καν τηλεφωνούσαν. Απλά χτυπούσαν το κουδούνι. Να σας πω επίσης ότι κανένας τους δεν έχει σχέση.

Το συζήτησα με τον σύντροφό μου, του είπα ότι με ενοχλεί και έπειτα από έναν τσακωμό καταλήξαμε σε μια συμβιβαστική λύση: να προσπαθήσει να μην γίνεται τόσο συχνά αυτό το “πανηγυράκι”, αν και τον φέρνω σε δύσκολη θέση απέναντι στους φίλους του. Ξέρετε, θα τον κράξουν ότι τρώει παντόφλα και τέτοια.

Ψιλοχαλάρωσε το θέμα, σταμάτησαν να έρχονται στο σπίτι σχεδόν κάθε μέρα, αλλά ο σύντροφός μου άλλαξε. Έγινε απότομος, νευρικός και κολλημένος στην τηλεόραση. Και χθες μου είπε πως νομίζει ότι δεν ταιριάζουμε τελικά, ότι νιώθει να καταπιέζεται, ότι δεν ξέρει αν ήταν σωστό να συγκατοικήσουμε, ότι χρειάζεται λίγο χρόνο μόνος του… Και έχω τρελαθεί.

Είμαι ερωτευμένη μαζί του και δεν θέλω να χωρίσουμε. Κι επίσης σε αυτήν τη φάση δεν με παίρνει οικονομικά να κάνω κι άλλη μετακόμιση, ούτε να μείνω σε αυτό το σπίτι μόνη γιατί είναι αρκετά μεγάλο. Και δεν ξέρω τι να κάνω…

Χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Του ζήτησα συγγνώμη για αυτό με τους φίλους του, του είπα ότι δεν θέλω να χωρίσουμε, ότι θα προσπαθήσω να αλλάξω, αλλά εκείνος δεν έδειξε να αλλάζει γνώμη. Μου είπε ότι θα το ξανασυζητήσουμε όταν ηρεμήσω και πήγε για ύπνο, ενώ εγώ έμεινα να κλαίω.

Το πρωί έφυγε για δουλειά χωρίς καν να με χαιρετήσει. Είμαι πολύ χάλια και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Δεν θέλω να τον χάσω και νομίζω ότι τα κατάστρεψα όλα. Πώς θα του αλλάξω γνώμη;

Ρένα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr