Site icon TLIFE

Ρένα: “Εδώ και λίγο καιρό βρισκόμαστε κρυφά από όλους. Δεν τολμάω να το πω σε κανέναν.”

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα θέμα που με ταλαιπωρεί…

Εδώ και πέντε χρόνια είμαι με ένα παιδί σε μια σχέση με αρκετά προβλήματα αλλά και πολύ πάθος. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά καυγαδίζαμε συχνά. Κάθε τσακωμός οδηγούσε σε χωρισμό και μετά από λίγες μέρες τα ξαναβρίσκαμε.

Στα τρία χρόνια σχέσης περίπου αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί. Τον γνώρισαν οι γονείς μου και έγινε μέλος της οικογένειάς μου. Τα προβλήματα όμως συνέχιζαν. Προσπαθούσα να αντιδρώ όσο πιο ψύχραιμα μπορούσα, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα οδηγούνταν στα άκρα και χώριζα. Πήγαινα στους γονείς μου για λίγες μέρες, μετά τα ξαναβρίσκαμε και επέστρεφα στο σπίτι του.

Οι γονείς μου είναι δυο καταπληκτικοί άνθρωποι και πολύ διακριτικοί. Ξέρω ότι τους στενοχωρούσε όλη αυτή η κατάσταση, αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Ο έρωτας βλέπετε…

Πριν αρκετούς μήνες χωρίσαμε οριστικά. Πήρα όλα τα πράγματά μου από το σπίτι του (με βοήθησαν οι γονείς μου στη μετακόμιση) και η ιστορία τελείωσε. Βρήκα δουλειά, έμενα στο πατρικό μου, έκανα σχέση με κάποιον άλλον και η ζωή μου ηρέμησε.

Η καινούρια σχέση που έκανα δεν κράτησε πολύ κι ένα βράδυ συνάντησα τυχαία τον πρώην μου. Να μην τα πολυλογώ τα ξαναβρήκαμε κι εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα βρισκόμαστε κρυφά από όλους. Δεν τολμάω να το πω σε κανέναν. Ούτε στους φίλους, ούτε στους γονείς μου φυσικά…

Τα πράγματα όμως αρχίζουν και με στριμώχνουν. Εκείνος θέλει να ξαναμείνουμε μαζί, το ίδιο κι εγώ. Τι να κάνω; Πως να το πω στους γονείς μου; Τους έχω ταλαιπωρήσει και στενοχωρήσει αρκετά με αυτήν την ιστορία… Είμαι ερωτευμένη όμως και δεν μπορώ να την τελειώσω οριστικά αυτήν τη σχέση, όσο κι αν έχει τα προβλήματά της.

Τι να κάνω; Πείτε μου σας παρακαλώ…

Ρένα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr