Site icon TLIFE

Ρένα: “Κορίτσια βοηθήστε με! Τα έχω κάνει θάλασσα…”

Γεια σας κορίτσια!

Με λένε Ρένα. Είμαι 17 ετών, είχα σχέση με ένα παιδί γύρω στα 23 και ολοκλήρωσα μαζί του γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί του.

Μετά από μία εβδομάδα, αφού ολοκληρώσαμε με άφησε λέγοντάς μου πως είμαι μικρή και δεν πρέπει να είμαστε μαζί. Ένιωσα απαίσια.

Μέτα από λίγο καιρό εμφανίστηκε ένα παίδι της ηλικίας μου και τώρα έχω σχέση μαζί του. Περνάμε καλά αλλά δεν νιώθω τίποτα για αυτόν. Απλά μου αρέσει. Όταν είμαι μαζί του σκέφτομαι τον άλλον.

Χθες δεν ξέρω τι με έπιασε… Μου έλειπε ο πρώην μου. Του έκανα ερωτική εξομολόγηση και εκείνος με έδιωξε λέγοντάς μου ακόμη μια φορά πως είμαι μικρή.

Πρώτον: νιώθω τύψεις προς το αγόρι μου που είμαι ερωτευμένη με κάποιον άλλον. Δεύτερον, εκείνος ξέρει ότι έχω προχωρήσει, αλλά εγώ δεν θέλω να κάνω κάτι παραπάνω μαζί του, δεν νιώθω κάτι για να προχωρήσω μαζί του. Με ρωτάει γιατί δεν θέλω εφόσον έχω κάνει σεξ κι εγώ δεν έχω τι να του πω.

Κορίτσια βοηθήστε με! Τα έχω κάνει θάλασσα.

Σας ευχαριστώ.
Ρένα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr