Ελίνα: “Πήγα με τον κολλητό του για να τον εκδικηθώ”

Είμαι 24 χρονών και είχα σχέση με τον Κ. ο οποίος είναι 3 χρόνια μικρότερός μου. Ήμασταν μαζί όταν ήμουν 19 χρονών και κράτησε 1 χρόνο η σχέση μας. Από τότε που χωρίσαμε δεν έχω καταφέρει να τον ξεπεράσω…
Στην αρχή όταν ήμασταν μαζί δεν τον ήθελα και πολύ. Προς το τέλος της σχέσης μας με απάτησε με μία κοπέλα και μου το είπε. Έτσι λοιπόν και εγώ για να τον εκδικηθώ τον απάτησα με τον καλύτερό του φίλο χωρίς να γνωρίζω ότι αυτό δεν θα είχε γυρισμό.
Το έμαθε φυσικά και με χώρισε, αλλά με τον κολλητό του δεν χάλασαν οι σχέσεις. Περίεργο ε;
Από τη μέρα που με χώρισε λοιπόν δεν έχω καταφέρει να ξανακάνω σχέση σοβαρή. Ήμουνα πάνω του. Τον κυνηγούσα, του έστελνα συνέχεια μηνύματα, τον παρακαλούσα να γυρίσει και όπου κι αν πήγαινε με έβρισκε μπροστά του.
Αφού χωρίσαμε εκείνος έκανε σχέση. Με μία κοπέλα την οποία κατάφερα κρυφά από αυτόν -μέσω μιας φίλης μου- να τη γνωρίσω. Όσο τα είχε με αυτήν ταυτόχρονα έβγαινε και μαζί μου αλλά δεν είχαμε σχέση. Εμένα όμως μου αρκούσε αυτό. Απλά να με φιλάει και να με αγκαλιάζει και ας ήμουν στη δεύτερη θέση γι’ αυτόν.
Έκανα όμως κάτι ακόμα πιο άσχημο που μου στοίχισε πολύ. Ενώ μίλαγα με την κοπέλα του και μάθαινα νέα, όταν τσακωνόντουσαν και χωρίζανε για λίγες μέρες (εγώ πίστευα ότι δεν θα τα ξαναβρίσκανε) της έλεγα πράγματα που έκανα με εκείνον και την πλήγωνα πολύ. Αλλά εκείνη μου έλεγε ότι δεν τον γουστάρει πια και εγώ την πίστευα, ενώ τον ήθελε πάρα πολύ. Το χειρότερο είναι πως όλα αυτά που της έλεγα πήγαινε και του τα έλεγε κι αυτός με μισούσε όλο και πιο πολύ. Μου έστελνε μηνύματα να μην ξανασχοληθώ με την κοπέλα του και με έβριζε.
Εγώ όμως δεν της κράτησα κακία που του τα είπε και συνέχισα να μιλάω μαζί της ώσπου μια μέρα με εκδικήθηκε τόσο άσχημα. Είχα τα γενέθλιά μου και με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα του. Μου είπε ότι έχουνε χωρίσει και ότι αν κάνω πάρτι, αν βγάλω τους φίλους μου έξω σίγουρα θα έρθει κι εκείνος. Την πίστεψα και της είπα το που και την ώρα για έρθει να με βρει ο Κ. Δεν κανόνισα τίποτα με τους φίλους μου γιατί σαν χαζή πίστευα ότι θα ερχόταν. Αλλά δεν ήρθε ποτέ. Όλα ήταν ένα ψέμα που είχαν σχεδιάσει μεταξύ τους. Έγινα χάλια. Στεναχωρέθηκα πολύ. Πάρα πολύ.
Μέχρι σήμερα δεν έχω καταφέρει να τον ξεπεράσω και προσπαθώ από παντού να μάθω νέα του. Όλες οι σχέσεις που έχω κάνει έχουν κρατήσει μία βδομάδα max. Που και που του στέλνω κανένα μήνυμα αλλά αυτός τίποτα.
Ελπίζω πως στο μέλλον θα καταλάβει πόσο αξίζω και ότι άμα μου έδινε μία μόνο ευκαιρία θα του έδινα τα πάντα. Είναι όλη μου η ζωή! Θα τον περιμένω πάντα και δεν νομίζω να καταφέρω να αγαπήσω ξανά έτσι.
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. “Ελπίζω πως στο μέλλον θα καταλάβει πόσο αξίζω ” χαλαρωσε κοπελια!!! Ξεκατινιαστηκες!!!!!!! Δε σε γουσταρει λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. elina m….s exei ginei emmonh…k an sinexeseis etsi….t mono pou kataferrneis einai n pefteis sta matia t…ola k pio katw..k n adikeis ton eafto s…me to n ginese “deuterh” ……pistevw oti dn agapas pragmatika…….opws k tn eafto s….
    giafto….apomakrunsou teliws apo afto t atomo…arxise n n krineis tn eafto s….adikeimenika…. k akouli8ise teliws diaforetikh poreis sth zwh s…gt afto 8a s katastrepsei…k dn nomizw n t aksizei kanenas afto…!!!!!!!!
    Sinel8e 🙂

  3. παρακμη!!!

  4. Θελεις επειγόντως -ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΜΩΣ – ψυχίατρο!!!!!

  5. se katalavainw apoluta elinaki mu!mh stenaxwriesai ola kala 9a pane an agapas kt pragmatika kai to 9es toso polu 9a gurisei!

  6. Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γυρίσει κοντά σου μετά από όλα αυτά που έκανες. Πρέπει να δέχεσαι τις επιλογές του άλλου. Σε πλήγωσε συμφωνώ αλλά με την εγωιστική συμπεριφορά σου τον έκανες να σε μισήσει και να μην θέλει να σε ξαναδεί στη ζωή του. Για έλα λίγο στη θέση του; Πως θα σου φαινόταν αν ο πρώην φίλος σου σου έκανε τη ζωή δύσκολη; θα έλεγες πως σε αγαπάει ή θα τον έλεγες εγωιστή και κακό; Η συμβουλή μου είναι να βάλεις τέλος σε αυτό και να προχωρήσεις μπροστά. Όσο τον σκέφτεσαι και το μόνο που σε απασχολεί είναι πως να είσαι κοντά του με οποιονδήποτε τρόπο δεν θα καταφέρεις να βρεις ένα καλό νέο για να σε αγαπήσει και να ζήσεις τον έρωτα και την αγάπη στη ζωή σου. Θα χάσεις τα καλύτερα σου χρόνια και θα μείνεις μέσα στη μοναξιά κυνηγώντας έναν άντρα που δεν σε θέλει.

  7. Κοπελα μου και γω θα συμφωνισω με τα κοριτσια … επεσες πολυ στα ματια του με αυτα που εκανες… για μενα το χειροτερο ειναι οτι πηγες με το κολλητο του… προχωρα πρωστα και συνεχισε τη ζωη σου … ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

  8. Έχεις καταλάβει ότι κάτι χαζά σαν εσένα έχουν κάνει τους άντρες να δυσπιστούν απέναντί μας? Που νομίζεις ότι ζεις? Στον κόσμο των Τούρκικων σίριαλ??? Μαζέψου και πάρτο απόφαση: Είσαι προβληματική!!! Αν εσύ με όλα αυτά που κάνεις αξίζεις, οι νορμάλ κοπέλες τί θα πρέπει να πουν?

  9. Αμφιβάλλω ότι είσαι όσο χρονών αναφέρεις. Μάλλον για 14 χρονο με παραπέμπτει αυτή η συμπεριφορά…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More