Site icon TLIFE

Ρία: “Αμέσως μόλις βρήκε τις αισθήσεις του με αναζήτησε…”

Γεια σας,
Είμαι η Ρία, 22 χρόνων και σας είχα γράψει την ιστορία μου εδώ: https://www2.tlife.gr/relationships/82/Ria-Ti-mera-poy-ypotithetai-pos-tha-gyrnoyse-apo-to-taksidi-toy-eksafanistike-/0-118732

Διατηρώ σχέση με ένα παιδί 30 χρόνων που αναρρώνει από σοβαρό ατύχημα. Αμέσως μόλις βρήκε τις αισθήσεις του με αναζήτησε και με θέλει κοντά του. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν μου ανοίγεται όπως παλιά.

Απαντάει όσο πιο λακωνικά μπορεί, δεν μοιράζεται τις σκέψεις του, αποφεύγει σημαντικά θέματα συζήτησης… Η γλώσσα του λύνεται μόνο όταν μιλάει για το φίλο του που με έψαξε και με ενημέρωσε για το ατύχημα. Κι όταν του ανοίγω εγώ την καρδιά μου λέει ότι είμαι “γλυκιά” και θα μου το ξεπληρώσει όταν γίνει καλά.

Καταλαβαίνω πως ένα σοβαρό ατύχημα αφήνει σημάδια πάνω στην ψυχολογία των ανθρώπων και τον έχει επηρεάσει. Θέλω να του δείξω ότι τον στηρίζω και θα χαιρόμουν να μου ανοιγόταν, χωρίς να τον πιέσω. Δεν ξέρω όμως πώς να τον χειριστώ.

Ρία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr