Site icon TLIFE

Ρία: “Βγήκα με μια φίλη σε κάποιο κλαμπ όπου θα συναντούσαμε κάτι φίλους της…”

Πριν μερικούς μήνες βγήκα με μια φίλη σε κάποιο κλαμπ όπου θα συναντούσαμε κάτι φίλους της. Ο ένας από αυτούς ήταν για μένα… κεραυνοβόλος έρωτας. Κούκλος! Διασκεδάσαμε, ήπιαμε και φυσικά φρόντισα μέσω της φίλης μου να ξαναβγούμε με την ίδια παρέα.

Να μην τα πολυλογώ και σας κουράζω, την τρίτη φορά που βγήκαμε κατέληξα σπίτι του. Κάναμε σεξ, κοιμήθηκα εκεί και κατά τη διάρκεια του πρωινού έμαθα ότι θα φύγει για δουλειά σε νησί, όπου θα δουλέψει για το καλοκαίρι ως μπάρμαν. Μέχρι να φύγει, βρεθήκαμε άλλες δύο φορές. Την τελευταία φορά μάλιστα μου είπε ότι με περιμένει να με φιλοξενήσει.

Όλον αυτόν τον καιρό μιλάμε στο facebook, ανταλλάσουμε κάποια μηνύματα (χαλαρά) και έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο δύο φορές -εγώ πήρα. Παρατηρώ πως δεν είναι τόσο εκδηλωτικός όσο όταν ήταν εδώ, παρόλο που μου ξαναείπε ότι με περιμένει και ότι θέλει να με δει. Εγώ νιώθω ερωτευμένη μαζί του. Έχω φάει κόλλημα. Τον σκέφτομαι συνέχεια και προσπαθώ να συγκρατώ τον εαυτό μου να μην τον τρελάνω στα μηνύματα.

Τον Αύγουστο έχω άδεια και σκέφτομαι να κατέβω. Δεν ξέρω όμως πώς θα το πάρει όταν του το ανακοινώσω. Και η αλήθεια είναι ότι έχει καιρό να μου αναφέρει την πρόσκληση και φοβάμαι την απάντησή του. Σκέφτομαι ότι είναι μπάρμαν σε νησί, καλοκαίρι, είναι όμορφος… Θα έχει γνωρίσει αμέτρητες γυναίκες.

Τι να κάνω;

Ρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr