Site icon TLIFE

Ρίτσα: “Δεν είμαι και 50 χρονών για να με παντρέψουν με τον οποιονδήποτε για να μην μείνω στο ράφι.”

Γεια σας και Χριστός Ανέστη.
Λένε πως τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις -έτσι και ο έρωτας- και πως όταν έρχεται ο κατάλληλος για σένα το καταλαβαίνεις!

Πλησιάζω τα 33 και έχω να πω πως δεν έχει συμβεί αυτό μέχρι τώρα στη ζωή μου. Είχα τα ραντεβού μου και μερικές χαζοσχεσούλες και ποτέ κάποια μακροχρόνια ή σημαντική σχέση. Από τη μια λέω πως δεν με πειράζει, έχω συνηθίσει κάπως στη μοναξιά μου και πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, αλλά από την άλλη τρομάζω στην ιδέα ότι μπορεί να μην συμβεί κάτι σημαντικό στη ζωή μου και μείνω ολομόναχη ή αναγκαστώ να συμβιβαστώ.

Αυτήν την περίοδο δεν εργάζομαι και έχω αφοσιωθεί σε έναν στόχο που αν πετύχει θα μου αλλάξει σχεδόν όλη τη ζωή, με πολύ πιθανή αλλαγή τόπου κατοικίας και πολλές νέες ευκαιρίες για γνωριμίες με νέα άτομα και εργασίας. Οι ελάχιστες φίλες που έχω, ζουν σε άλλη πόλη και έτσι δεν μπορώ να βγαίνω έξω καθημερινά προς αναζήτηση νέας γνωριμίας.

Ζω στην επαρχία και εδώ η κοινωνία είναι πιο κλειστή και σχεδόν όλο το σόι μου αναφέρει για γάμους και προξενιά -προξενιά με την έννοια όχι της γνωριμίας και όπου καταλήξει, αλλά της γνωριμίας που θα καταλήξει οπωσδήποτε κάπου σοβαρά, κάτι το οποίο μέχρι τώρα το αντιμετωπίζω εφόσον δεν θέλω κάτι τέτοιο. Εντάξει δεν είμαι και 50 χρονών για να με παντρέψουν με τον οποιονδήποτε για να μην μείνω στο ράφι, αν και για μερικούς είμαι ήδη στο ράφι!

Όταν συζητάω για τον έρωτα, εκτός αυτών που επιμένουν για προξενιά, μερικοί μου λένε πως δεν έχει έρθει ακόμα η κατάλληλη στιγμή και πως όταν συμβεί αυτό θα το καταλάβω και πως τελικά θα έρθει από εκεί που δεν θα το περιμένω, ενώ κάποιοι άλλοι μου λένε ότι δεν πρόκειται να έρθει επειδή δεν κουνιέμαι και εγώ λίγο και γενικώς ότι “κοιμάμαι με τα παπούτσια” επειδή όποιον άνδρα βλέπω μπροστά μου δεν του ορμάω, αν και έχω μπει αρκετές φορές στη διαδικασία να σκέφτομαι μήπως έχουν δίκιο και θα πρέπει να κουνηθώ για να μην μείνω στο ράφι! Να σημειώσω εδώ ότι όταν ένας άνδρας με ενδιαφέρει, σαφώς και δείχνω το ενδιαφέρον μου!

Εσείς τι λέτε; Πιστεύετε ότι θα έρθει ο έρωτας και σε εμένα; Εντάξει, δεν εννοώ να έρθει σε 20 χρόνια! Θα το καταλάβω όταν θα έρθει ο κατάλληλος; Και θα έρθει από εκεί που δεν θα το περιμένω; Να ελπίζω ή να απογοητευτώ; Έχετε σχετικές εμπειρίες;

Ρίτσα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr