Site icon TLIFE

Σ.: “Μου αρέσει ένα αγόρι αλλά ξέρω ότι έχει σχέση…”

Μου αρέσει ένα αγόρι αλλά ξέρω ότι έχει σχέση. Συχνάζουμε στην ίδια καφετέρια και μερικές φορές τυχαίνει να καθίσουμε και στην ίδια παρέα. Έχουμε γνωριστεί, αλλά έχουμε ανταλλάξει κουβέντες μόνο στα πλαίσια της κοινής παρέας και όχι οι δυο μας.

Κάποιες φορές τον έχω δει και με το κορίτσι του, αλλά δεν ήταν και πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους. Δεν ξέρω… Ίσως να τα βλέπω κι εγώ όπως θέλω να τα δω.

Είναι πολύ φιλικός μαζί μου, έχουμε κοινή αίσθηση του χιούμορ και μερικές φορές τον πιάνω να με κοιτάζει έντονα, να με παρατηρεί.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Μου αρέσει πάρα πολύ. Τον σκέφτομαι συνέχεια. Πηγαίνω συνέχεια στο ίδιο μαγαζί για να αυξήσω τις πιθανότητες να τον συναντήσω. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω;

Δεν έχω ούτε το τηλέφωνό του, ούτε είμαστε φίλοι στο facebook, τίποτα. Με στεναχωρεί που έχει σχέση και η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει δώσει δικαιώματα, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Κάτι πρέπει να κάνω…

Σ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr