Site icon TLIFE

Σ.: “Θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε δοκιμάσει κάτι τέτοιο…”

Γεια σας κορίτσια!
Θέλω να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι…

Είμαι αρκετό καιρό μόνη και έχει καιρό να μου αρέσει κάποιος. Αλλά ακόμα κι όταν μου αρέσει κάποιος ή έχει σχέση ή δεν γίνεται τίποτα. Έχω απελπιστεί. Οι φίλες μου έχουν όλες σχέσεις κι εγώ είμαι η μόνη που παραμένω single.

Έχουν προσπαθήσει φυσικά να μου “προξενέψουν” διάφορους φίλους των αγοριών τους, αλλά δεν ήταν κάποιος του γούστου μου. Οπότε, τίποτα κι από κει.

Πρόσφατα, σε μια κουβέντα με κάποιους φίλους μου είπαν να δοκιμάσω κάποιο από αυτά τα application γνωριμιών. Μου είπαν ότι πολλά κορίτσια το κάνουν πια και δεν είναι λίγες εκείνες που μέσα από τις on line γνωριμίες έκαναν σχέση.

Δεν ξέρω. Δεν είναι του στιλ μου κάτι τέτοιο, αλλά από την άλλη δεν βλέπω και από κάπου αλλού φως. Κάθε φορά που βγαίνω με τις φίλες μου, έχουν πάντα και τα αγόρια τους μαζί, οπότε δεν ευνοείται το φλερτ.

Θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε δοκιμάσει κάτι τέτοιο. Είμαι προκατειλημμένη η αλήθεια είναι και πιστεύω ότι τέτοιου τύπου γνωριμίες είναι κυρίως για σεξ. Εσείς έχετε κάποια εμπειρία, κάποια γνωστή σας που να έκανε σοβαρή σχέση μέσα από κάτι τέτοιο;

Σ.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr