Site icon TLIFE

Σάντυ: “Έχω παρατηρήσει ότι έχει αρχίσει και με αντιγράφει σε εκνευριστικό σημείο…”

Γεια σας κορίτσια!

Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ ένα πρόβλημά μου μαζί σας γιατί χρειάζομαι τη συμβουλή σας…

Εδώ κι ένα χρόνο περίπου έχω γνωρίσει ένα κορίτσι με το οποίο κάνουμε αρκετή παρέα. Όλα καλά, όλα ωραία. Κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία, στα γούστα κτλ. Έχω παρατηρήσει όμως ότι έχει αρχίσει και με αντιγράφει σε εκνευριστικό σημείο.

Να σας εξηγήσω… Σαν γυναίκα μου αρέσει να πειραματίζομαι, να ντύνομαι, να αλλάζω τα μαλλιά μου. Μπορώ να πω ότι την ψάχνω αρκετά με το στιλ. Εκείνη όχι και τόσο. Όταν αρχίσαμε να κάνουμε παρέα μου έκανε κοπλιμέντα σε σχέση με αυτό, της άρεσαν διάφορα πράγματα που έκανα στα νύχια μου, στις τσάντες μου κλπ αλλά από ένα σημείο και μετά άρχισε να κάνει τα ίδια. Τα ακριβώς ίδια. Και μάλιστα μου τα παρουσιάζει σαν να τα σκέφτηκε μόνη της.

Θα μου πείτε είναι ωραίο να σε θαυμάζουν. Όμως από ένα σημείο και μετά έχει αρχίσει να με τρομάζει λίγο όλη αυτή η κατάσταση. Κόβω τα μαλλιά μου, τα κόβει ακριβώς το ίδιο. Ψωνίζω ένα ρούχο και λίγες μέρες τη βλέπω να φοράει το ίδιο. Όχι παρόμοιο. Ούτε καν. Το ίδιο.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορεί να με θεωρήσετε υπερβολική, αλλά με ενοχλεί πολύ. Τι να κάνω; Πως να της το πω; Δεν θέλω να την προσβάλλω. Είναι πολύ καλό κορίτσι και μου αρέσει η παρέα της. Δεν με ενοχλεί να βλέπω κάποια πράγματα ίδια. Η υπερβολή είναι που με αγχώνει.

Πως πιστεύετε ότι πρέπει να το χειριστώ;

Σάντυ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr