Site icon TLIFE

Sevi: “Εξωτερικά δεν μου αρέσει, μου άρεσε όμως πολύ η επικοινωνία μας. Τι να κάνω;”

Καλησπέρα σε όλους…

Στην παρέα μου εδώ κι ένα μήνα περίπου έχει προστεθεί και η κοπέλα ενός φίλου και πού και πού φέρνει και τον αδερφό της ο οποίος είναι στην ηλικία μου. Είμαι 26 χρόνων.

Έχω καταλάβει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του παιδιού αυτού, όμως εγώ έχω ένα θέμα το οποίο δεν μπορώ και η ίδια να το εξηγήσω…

Αυτός ο Τ. λοιπόν εξωτερικά δεν μου αρέσει, αλλά και αντικειμενικά πιστεύω πως δεν είναι ωραίος. Όμως αφού έχουμε μιλήσει, όσες φορές έχει βγει μαζί μας, μου άρεσε πολύ η επικοινωνία μας. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και κοινό χιούμορ. Δηλαδή νιώθω ότι μου αρέσει εσωτερικά παρά εξωτερικά.

Μιλάμε με μηνύματα πού και πού και μου είχε πει κάτι για ποτό. Δεν ξέρω τι να κάνω… Ξέρω πολύ καλά ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει ρόλο στη χημεία ενός άντρα και μιας γυναίκας, όμως είναι όντως έτσι τα πράγματα;

Sevi

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr