Site icon TLIFE

Σμαράγδα: “Δεν θέλω να κάνω σχέση μαζί του. Και δεν ξέρω τώρα πως να τον αποφύγω.”

Ο Κ. είναι φίλος του αδερφού μου. Βγαίνουμε και καμιά φορά όλοι μαζί. Είναι πολύ καλό παιδάκι αλλά τον τελευταίο καιρό συμβαίνει κάτι που με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Μου τη πέφτει. Ίσως να φταίω κι εγώ που δεν του το ξέκοψα από την αρχή.

Στην αρχή δεν πήγαινε το μυαλό μου στο πονηρό και όταν μου πέταγε κάποιο υπονοούμενο το έπαιρνα στη πλάκα. Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση έχει παραγίνει. Πλέον είναι ολοφάνερο ότι με φλερτάρει.

Μου στέλνει μηνύματα κάθε μέρα και συνέχεια μου μιλάει με ωραία λόγια και κοπλιμέντα. Εγώ του απαντάω με ευγένεια αλλά όχι ερωτικά. Αισθάνομαι άβολα, γιατί δεν θέλω να κάνω κάτι ερωτικό μαζί του.

Δεν μου είναι αδιάφορος εμφανισιακά, απλώς για κάποιους δικούς μου λόγους δεν θέλω σχέση με αυτόν. Καταρχήν έχουμε απόσταση μεταξύ μας. Έπειτα είναι συνομήλικός μου (22) και εγώ αν κάνω σοβαρή σχέση, θα προτιμήσω κάποιον μεγαλύτερο…

Και τελευταίο και κύριο, είναι φίλος του αδερφού μου… Έστω ότι κάνουμε σχέση και κάποια στιγμή χωρίζουμε. Μετά η παρέα θα είναι η ίδια; Προφανώς όχι. Και σίγουρα θα επηρεαστεί και η φιλία του με τον αδερφό μου.

Δεν θέλω να κάνω σχέση μαζί του. Και δεν ξέρω τώρα πως να τον αποφύγω έτσι όπως μου κολλάει. Μου λέει μια φίλη μου ότι πρέπει να του μιλήσω ξεκάθαρα και να του πω να σταματήσει. Σίγουρα αυτό θα ήταν το πιο σωστό και ειλικρινές αλλά ντρέπομαι να το κάνω. Είναι πολύ ευαίσθητο και ντροπαλό παιδί. Αλλά ούτε και να μου τη πέφτει θέλω. Έχω έρθει σε δύσκολη θέση.
Τι μου προτείνετε;

Σμαράγδα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr