Site icon TLIFE

Σμαράγδα: “Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εκείνος φοβάται. Έχει απογοητευθεί”

Γεια σας!

Θέλω να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας τη δική μου ιστορία.

Γνώρισα το αγόρι μου σε ένα πλοίο, μία μέρα πρίν φύγει για 5άμηνο ταξίδι με τη σχολή του. Νιώσαμε τόσο δυνατά και όμορφα συναισθήματα και οι δύο.

Αυτούς τους μήνες δεν χάσαμε την επικοινωνία μας, εκείνος μοιραζόταν τα πάντα μαζί μου και εγώ τον περίμενα να γυρίσει πίσω πώς και πώς. Έτσι κι έγινε… Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο και τα πράγματα ήταν πολύ όμορφα μεταξύ μας. Πήραμε αποφάσεις που ποτέ ξανά κανένας από τους δυο μας δεν είχε πάρει.

Είπαμε πως βλέπουμε ο ένας τον άλλον σοβαρά. Γνωριστήκαμε με τις οικογένειες μας και τα πήγαμε πολύ καλά μαζί τους. Κι εγώ με την οικογένειά του κι εκείνος με τη δική μου. Ηταν η πρώτη φορά και από τις δύο πλευρές που γνώριζαν κάποιον. Ερωτευτήκαμε πάρα πολύ έντονα.

Πρίν από μια εβδομάδα ήρθε ο πρώτος μεγάλος μας τσακωμός που ειπώθηκαν πολλά πράγματα πάνω στα νεύρα μας (είχαν προηγηθεί άλλοι δύο )ο οποίος μας οδήγησε στο χωρισμό. Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ και είμαστε ξανά μαζί.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εκείνος φοβάται… Έχει σταματήσει να κάνει όνειρα, έχει απογοητευτεί. Επίσης πλησιάζει και το επόμενο ταξίδι του… τόσο καιρό ήμασταν μαζί.
Σκέφτεται πολύ το ταξίδι του… πως θα φύγει και δεν θέλει να έχει μια κοπέλα πίσω να τον περιμένει και να μην μπορεί να είναι δίπλα της σε τίποτα.

Εγώ του εξήγησα πως θέλω να είμαι δίπλα του και πώς είμαι διατεθειμένη να τον περιμένω και να είμαι κοντά του. Όμως έχει απομακρυνθεί πολύ. Δεν είναι πια ο ίδιος. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω να γίνουμε όπως παλιά. Δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ.

Περιμένω τις συμβουλές σας, ευχαριστώ!

Σμαράγδα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr