Site icon TLIFE

Σοφία: “Αισθάνεται κάτι για μένα; Και αν ναι, γιατί δεν μου το λέει;”

Θα ήθελα κι εγώ τη γνώμη σας…

Ένα αγόρι που κάνουμε παρέα, μου πρότεινε να πάμε διακοπές σε ένα μήνα. Κανένας μας δεν έχει σχέση αυτόν τον καιρό. Τον γνωρίζω χρόνια. Αισθάνομαι πως μου αρέσει πολύ τον τελευταίο καιρό. Το θέμα είναι πως δεν γνωρίζω αν νιώθει το ίδιο κι αυτός.

Κατά καιρούς, μου κάνει διάφορα κοπλιμέντα και με πειράζει (ακόμα και όταν είχα σχέση), αλλά μέχρι εκεί… Κάποια στιγμή είχε καταλάβει ότι με φλερτάρει ένας άντρας και με ρωτούσε όταν μιλούσαμε, τι γίνεται με αυτόν.

Να σας πω ότι τον τελευταίο καιρό, μετακόμισε στην πόλη του. Δεν ξέρω ποια πρέπει να είναι η στάση μου απέναντί του, όταν βρεθούμε… Δεν θέλω να κάνω κάποια κίνηση η οποία μπορεί να τον απομακρύνει από εμένα.

Να περιμένω μήπως κάνει κάποια κίνηση αυτός; Όπως σας προανέφερα, αυτός μου πρότεινε να πάμε διακοπές οι δυο μας… Αισθάνεται κάτι για μένα; Και αν ναι, γιατί δεν μου το λέει; Έχω πραγματικά μπερδευτεί…

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Σοφία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr