Site icon TLIFE

Σοφία: “Δύο γνωστές μου δεν μου μίλησαν και με τα καλύτερα λόγια για εκείνον…”

Θα ήθελα κι εγώ τις γνώμες σας σε κάτι που με έχει αγχώσει αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Είμαι η Σοφία και είμαι 25 χρόνων. Είμαι περίπου δύο χρόνια χωρίς κάτι σοβαρό στη ζωή μου κι έχω αρχίσει να απελπίζομαι. Γενικά η προσωπική μου ζωή δεν ήταν και ό,τι καλύτερο και τον τελευταίο καιρό, όσους γνωρίζω με απογοητεύουν. Άλλοι εξαφανίζονται, άλλοι λένε ότι θα τηλεφωνήσουν και δεν τηλεφωνούν ποτέ κλπ.

Πριν δυο εβδομάδες γνώρισα κάποιον από το φιλικό μου περιβάλλον ο οποίος μου αρέσει πολύ. Κι αυτός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μένα. Δεν έχω αμφιβολίες ότι με θέλει. Από τον τρόπο που μου μιλάει όταν βρισκόμαστε έξω -πάντα σε μεγάλη παρέα, καταλαβαίνω ότι πραγματικά του αρέσω κι εγώ.

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες γνωστές μου, δύο για την ακρίβεια, δεν μου μίλησαν και με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Δεν είναι φίλες μου, αλλά χωρίς να το καταλάβω, με επηρέασαν τα λόγια τους. Κάτι είχε παιχτεί με μια γνωστή τους και με λίγα λόγια μου είπανε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει σεξ και τίποτε άλλο.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω μπερδευτεί. Εκείνος μου ζήτησε να βγούμε κι εγώ βρίσκω για την ώρα διάφορες δικαιολογίες για να το αποφύγω μέχρι να αποφασίσω. Από τη μία σκέφτομαι πως δεν γνωρίζω καλά αυτά τα κορίτσια, από την άλλη δεν έχουν πραγματικά λόγο να μου πούνε ψέματα. Κι επίσης, σκέφτομαι ότι κάθε άντρας δεν φέρεται το ίδιο σε όλες τις γυναίκες. Από την άλλη, ποιος μου λέει εμένα ότι εγώ θα είμαι αυτή που θα συμπεριφερθεί διαφορετικά.

Δεν ξέρω. Έχω προβληματιστεί πολύ και δεν ξέρω. Μου αρέσει πολύ όμως. Και ο τρόπος που μου μιλάει κάθε φορά που συναντιόμαστε έξω (τυχαία κυρίως) δείχνει ότι πραγματικά ενδιαφέρεται.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr