Site icon TLIFE

Σοφία: “Είμαι 25 χρόνων. Είναι 42 με ένα παιδί γύρω στα 13. Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω”

Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!!

Να σας πω κι εγώ το δικό μου θέμα μπας και με φωτίσετε λιγάκι γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη…

Καταρχάς είμαι 25 χρόνων. Είχα μια σχέση πέντε χρόνια και πριν ενάμιση χρόνο χώρισα. Δύσκολη σχέση για αυτό και αποφάσισα να μείνω μόνη μου για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, πριν ένα μήνα η κολλητή μου αποφάσισε να αρραβωνιαστεί με το αγόρι της με τον οποίο είναι λίγο καιρό μαζί. Έτσι, ο κουμπάρος μου πλέον έφερε στην παρέα τον άλλο κουμπάρα, το φίλο του, τον οποίο δεν είχε τύχει να τον γνωρίσω… 42 χρόνων με ένα παιδί γύρω στα 13 (κόρη), η γυναίκα του έχει πεθάνει.

Από την πρώτη στιγμή που τον είδα κάτι ένιωθα κι απλά χαστούκιζα τον εαυτό μου κι έλεγα “δεν είναι τίποτα θα σου περάσει”. Έλα όμως που κι εκείνος κάτι ένιωθε και το έδειχνε…

Είχαμε βγει ελάχιστες φορές, αλλά υπήρχε κάτι πολύ έντονο. Βγήκαμε μόνοι μας και μιλήσαμε. Τα λόγια του ήταν: “Σε θέλω και το ξέρεις… Όπως ξέρω ότι κάτι υπάρχει κι από τη δική μου πλευρά. Μακάρι να ήμουν 30 χρόνων και θα σε διεκδικούσα μέχρι τέλους κι ας είχα παιδί. Είμαι όμως 42, άρα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν θα ‘θελα κι εγώ η κόρη μου να μπλέξει με έναν άντρα στην ηλικία μου αύριο μεθαύριο… Για αυτό το κλειδί το έχεις εσύ. Αν θέλεις άνοιξε την πόρτα και κλείσε την όποτε θέλεις εσύ. Αν δεν θέλεις μην την ανοίξεις ποτέ… θα το καταλάβω… Όλα είναι στο χέρι σου.”

Παρεμπιπτόντως, εμφανισιακά δεν μου άρεσε, ενώ τώρα όλα τα βλέπω υπέροχα πάνω του. Επίσης, δεν του φαίνεται καθόλου η ηλικία του -δείχνει γύρω στα 33.

Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά. Είναι και η κολλητή μου με τον αρραβωνιαστικό της στη μέση. Είναι ότι δεν υπάρχει μέλλον, είναι ότι έχει πολύ έντονη ζωή… είναι ότι δεν θέλω να ξαναπληγωθώ, είναι τόσα πολλά, αλλά νιώθω και πολύ έντονα πράγματα…

Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω…

Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr